Γενικό ξεσκαρτάρισμα!


Γενικό ξεσκαρτάρισμα φαίνεται πως θα κάνει η Liverpool αυτό το καλοκαίρι με τους Reds να ανεβαίνουν επίπεδο και την διοίκηση να είναι διατεθειμένη να δαπανήσει αρκετά χρήματα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Και για να γίνει αυτό πρέπει ο σύλλογος να παραχωρήσει κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζονται προκειμένου να επωφεληθούν οικονομικά.Στην πρώτη λίστα προς αποχώρηση βρίσκονται αμφότεροι Ngog και Joe Cole.Και οι δυο ήρθαν στον σύλλογο με πολύ καλές συστάσεις,με καλές προοπτικές και ταλέντο όμως δεν κατάφεραν να αποδώσουν και να προσφέρουν τα αναμενόμενα.



Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείτε και η αποχώρηση των Cristian Poulsen,Paul Konchescky και Milan Jovanovic.Οι δυο πρώτοι ήταν επιλογή του Χόντσον ενώ ο δεύτερος του Ράφα Μπενίτεζ.Κανένας από τους τρεις δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Reds και να προσφέρουν στον σύλλογο.

Την πόρτα της εξόδου θα αντικρίσουν και οι δανεικοί παίκτες που επέστρεψαν στον σύλλογο.Philip Degen,Emiliano Insua και El Zhar δεν είναι στο κατάλληλο επίπεδο που θα επιθυμούσαν οι Reds και θα αποτελέσουν παρελθόν πολύ σύντομα.

Όσο αναφορά τον δικός μας Σωτήρη Κυριάκο το μέλλον του στην Liverpool είναι αβέβαιο καθώς από την ημέρα που ανέλαβε ο Dalglish δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε.

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.