Φουλάρουν για Anita οι Reds.


Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το LiverpoolFans.gr εδώ η Liverpool ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμυντικού μέσου του Ajax,Vurnon Anita.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Liverpool βρίσκεται στην pole position για την απόκτησή του αφού Arsenal και Tottenham απέσυραν το ενδιαφέρον τους λέγοντας πως δεν σκοπεύουν να πληρώσουν το ποσό των 15 εκ. λιρών που ζητούν οι Ολλανδοί προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Έτσι λοιπόν η Liverpool μένει η μόνη ενδιαφέρουσα ομάδα από το Νησί και μάλιστα με πολλές πιθανότητες αφού ο παίκτης ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Kenny Dalglish για την συγκεκριμένη θέση.

Ο 22χρονος μέσος έχει κερδίσει έναν τίτλο με τον Ajax και έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα 2 χρόνια με ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκ.λιρών.Η ομάδα του Merseyside είναι διατεθειμένη να δαπανήσει αυτό το ποσό αφού ο παίκτης ταιριάζει στην νέα πολιτική που έχουν καταστρώσει οι Reds αποκτώντας παίκτες κάτω των 25 ετών.

''Η Liverpool είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα όμως εμένα δεν με έχει πλησιάσει κανείς.Όμως γνωρίζω πως η Liverpool έχει έρθει σε επαφή με την διοίκηση του Ajax.Δεν γνωρίζω τι γίνετε όμως.Πιστεύω πως θα με ενημερώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες για το αν υπάρχουν εξελίξεις ή όχι.'' δήλωσε ο 22χρονος μέσος.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.