Ράκος ο Aquilani!


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Alberto Aquilani περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του!

''Κανείς δεν τον θέλει'' έγραφε σημερινό ιταλικό δημοσίευμα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι ράκος ψυχολογικά!Όπως αναμενότανε αν και η Liverpool έριξε τις απαιτήσεις της η Γιουβέντους την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και απέσυρε το ενδιαφέρον της οριστικά!

Αν και ο Kenny Dalglish έλεγε σε προηγούμενα δημοσιεύματα πως πρόκειται να του δώσει ευκαιρίες και πως τον υπολογίζει,η προσθήκη του Henderson δείχνει τα ακριβώς αντίθετα!Ο 26χρονος μέσος δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και οδεύει ολοταχώς πίσω στο Anfield!

Από την άλλη μεριά,η Milan διέψευσε πως ενδιαφερόταν για τον Aquilani και έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα!Ο Ιταλός επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Ιταλίας όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει τουλάχιστον να ρίξει τις απαιτήσεις του κατά 50% προκειμένου να μπορέσουν και οι μικρομεσαίες ομάδες να τον προσελκύσουν.

Ο Ιταλός άσσος διατηρεί τις ελπίδες του για παραμονή στην Ιταλία καθώς προέκυψε νέο ενδιαφέρον από τις Ουντινέζε,Κάριαρι,Μπρέσια και Κίεβο!Ενώ υπάρχουν προτάσεις και από Γερμανία,Γαλλία και Ισπανία!Για Αγγλία..ούτε λόγος!

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα καθώς επιτέλους θα δοθεί ένα τέλος σε αυτό το σήριαλ!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.