Ενημέρωση τραυματισμών ενόψει Etihad!

Mohamed Salah, Andy Robertson, Alberto Moreno, Ben Woodburn και Emre Can στην λίστα των τραυματισμών. Τι όμως είπε ο Jurgen Klopp για τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή μας;

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..


Για τον Emre Can: "Δεν βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής του ακόμα. Δέχεται τις θεραπείες και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει γρηγορότερα από την πρώτη εκτίμηση που είχαμε. Αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά.

Για τον Ben Woodburn: "Επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα και προπονήθηκε κανονικά χθες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς."

Για τον Andy, τον Alberto και τον Mohamed Salah: Δεν είμαστε σίγουροι αυτή τη στιγμή, πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα πριν πάρουμε αποφάσεις. Μπορείτε να φανταστείτε ότι το μικρό ενδιάμεσο διάστημα μεταξύ των τελευταίων παιχνιδιών μας δυσκολεύει την κατάσταση και πρέπει να περιμένω κάθε αναγκαίο λεπτό και αυτό σκοπεύω να κάνω. Δεν υπάρχουν σίγουρα νέα αυτή την χρονική στιγμή αλλά θα δούμε.

Θα δούμε στις επόμενες ώρες πριν την προπόνηση μας και θα ξέρουμε τότε ποιοι θα είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή 100 τοις εκατό, αλλά ελπίζω ότι θα έχουμε μεγαλύτερη αποστολή από αυτή που είχαμε εναντίον της Everton."

Για την σημασία του rotation με την Everton: "Τα παιδιά που έμειναν στον πάγκο με την Everton - Oxlade, Bobby και Trent μετά τον αγώνα της City στο Anfield - τους έκανε αρκετά καλό που δεν αγωνίστηκαν πάρα πολύ. Είναι μια χαρά, τουλάχιστον έτσι τους είδα χθες στο Melwood."




Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.