Θέλει πακέτο Cattermole-Henderson ο Dalglish!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας telegraph.co.uk ο Kenny Dalglish θέλει πακέτο Cattermole-Henderson από την Sunderland.Το ενδιαφέρον των Reds για τους 2 μέσους είναι έντονο τους τελευταίους μήνες και αποτελούν προσωπική επιλογή του Σκοτσέζου τεχνικού.



Οι πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας αναφέρουν πως η Liverpool είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό κοντά στα 10 εκ. λίρες και σαν έμψυχο αντάλλαγμα τον Alberto Aquilani προκειμένου να ντύσουν στα κόκκινα τους Lee Cattermole και Jordan Henderson.

Η ομάδα του Merseyside είναι προφανές πως θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Ιταλού μέσου καθώς μέχρι της 30 Ιουνίου πρέπει να καταβληθεί στην Ρόμα το ποσό των 4,4 εκ. λιρών που είναι η τρίτη δόση της μεταγραφής του παίκτη από τον Ιταλικό σύλλογο.

Με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Joe Cole,Milan Jovanovic,Cristian Poulsen,Emiliano Insua και Paul Konchesky ο δρόμος για την απόκτηση των 2 μέσων της Sunderland ανοίγει διάπλατα με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δυο σύλλογοι βρίσκονται σε καλό επίπεδο διαπραγματεύσεων και πως μοναδικό πρόβλημα είναι η άρνηση του Alberto Aquilani να αγωνισθεί με τα χρώματα της Sunderland.Είναι γνωστό πως ο Ιταλός μέσος επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Ιταλίας.

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.