Καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος ζητά ο Dalglish.


Να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος ζήτησε από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου ο Kenny Dalglish.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός ζήτησε να καθυστερήσει η έναρξη του νέου πρωταθλήματος με σκοπό την σωστή ξεκούραση των ποδοσφαιριστών.Η Premier League θα ανακοινώσει την προσεχή παρασκευή το πρόγραμμά της με πρώτο σφύριγμα στις 13 Αυγούστου!

Ο προπονητής των Reds θεωρεί πως το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είναι φορτωμένο με φιλικά παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων και την προετοιμασία με τους συλλόγους τους,και ζήτησε η έναρξη του πρωταθλήματος να γίνει λίγα 24ωρα αργότερα.

Και συν της άλλης μετά το τέλος του νέου πρωταθλήματος αμέσως έρχεται το Euro οπού θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση των παικτών,και στο οποίο θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα έτοιμοι.

''Είναι μια σημαντική χρονιά για όλους,στην οποία μετά το τέλος έρχεται και το Euro.Άρα δεν είναι καθόλου χρήσιμο οι παίκτες να παίζουν Τετάρτη και μετά Σάββατο.Ειδικά στην αρχή της σεζόν.Για να βρίσκονται όλοι έτοιμοι και σωστά προετοιμασμένοι θα πρέπει να ξεκουραστούν περισσότερο,αλλιώς θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατά την διάρκεια της σεζόν.'' είπε χαρακτηριστικά ο Kenny Dalglish.

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.