Ανοίγει ο δρόμος για Honda!


Πυρ κατά της ομάδας του εξαπέλυσε ο Ιάπωνας άσσος Keisuke Honda ο οποίος φεύγει οριστικά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Ιάπωνας μέσος φαίνεται δυσαρεστημένος με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν στην ομάδα και εξαπέλυσε πυρ κατά της διοίκησης λέγοντας:

''Είναι αγωνιώδες η κατάσταση.Δεν μπορώ να μείνω έτσι όπως φέρονται.Ήμουν από τους καλύτερους στο Παγκόσμιο Κύπελλο,ήμουν MVP στο Κύπελλο Ασίας και μου φέρονται με τέτοιο τρόπο?Είμαι δυσαρεστημένος και θέλω να φύγω!'' δήλωσε ο Honda σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν του έκαναν πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του και του ζήτησαν να βρει ομάδα,σε μια σεζόν που ο Honda ήταν από τους κορυφαίους του Ρωσικού πρωταθλήματος και από τους MVP της ομάδας του!

Σε ότι αναφορά στο ενδιαφέρον της Liverpool για τον παίκτη οι πληροφορίες αναφέρουν πως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της απόκτησής του και πως εξετάζουν σοβαρά το θέμα.Οι διοικούντες των Reds θα επωφεληθούν από την μεταγραφή του Ιάπωνα άσσου καθώς σε μια τέτοια μετακίνηση θα εκτοξευθούν τα έσοδα από την φανέλα του στην Ασιατική Ήπειρο,με την εταιρία Standard Chartered,όπως είχε γίνει και με τον Μπέκαμ,που η φανέλα του με τους Λ.Α. Γκάλαξι έκανε ρεκόρ πωλήσεων στην Ασία και τα έσοδα από τις εισπράξεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.