Inter για Meireles.


Την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή Raul Meireles εξετάζουν στην Inter.

Σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα ο πρόεδρος των νερατζούρι Μάσιμο Μοράτι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του μέσου της Liverpool Raul Meireles.Ο 28χρονος μέσος ήρθε στο Anfield από την Πόρτο το περασμένο καλοκαίρι έναντι του ποσού των 13 εκ.λιρών και στην πρώτη του σεζόν στην Premier League κατάφερε να σκοράρει 5 φορές σε 33 εμφανίσεις.

Η χρονιά όμως που έρχεται φαντάζει δύσκολη για τον Πορτογάλο μέσο αφού ο ανταγωνισμός για την συγκεκριμένη θέση ολοένα και μεγαλώνει.Αποκτήθηκε ο Jordan Henderson που με τις εμφανίσεις του κερδίζει την εμπιστοσύνη του Dalglish για μια θέση στην ενδεκάδα,επιστρέφει ο Steven Gerrard από τον τραυματισμό του,και σίγουρα θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα,ενώ πολύ πιθανόν να αποκτηθεί και άλλος μέσος πλην της απόκτησης του Charles Adam της Blackpool.

Έτσι λοιπόν ο 28χρονος μέσος αν δεν σκεφτεί το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το Anfield,τότε πολύ πιθανόν να βρίσκεται στον πάγκο την νέα σεζόν.Και εκεί ακριβώς χτυπάει η Inter,προσφέροντας στον παίκτη μια σίγουρη θέση στην αρχική ενδεκάδα του Ιταλικού συλλόγου αφού στην συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει έντονος ανταγωνισμός.

Το δημοσίευμα λοιπόν αναφέρει πως σύντομα θα υπάρξει επίσημη πρόταση στον Meireles ενώ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 14 εκ. λίρες στην Liverpool προκειμένου να κάνουν κάτοικο Ιταλίας τον Πορτογάλο μέσο.Να σημειωθεί εδώ ότι ο Raul Meireles έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και δεν επιθυμεί να φύγει από το Anfield διεκδικώντας επάξια μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του συλλόγου.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.