Κοιτάζει Malouda ο Dalglish.


Τον Floran Malouda βρίσκει ως ιδανική λύση για το αριστερό άκρο της επίθεσης ο Kenny Dalglish.

Μάλιστα βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Reds ετοιμάζουν επίσημη πρόταση ύψους 8 εκ. λιρών για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.Ο 30χρονος άσσος είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στο περσινό ντάμπλ της Chelsea όμως οι εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό και σε συνδυασμό με την προσφορά που του έκαναν οι Λονδρέζοι,η οποία αφορούσε τουλάχιστον μείωση αποδοχών κατά 50%,τον φέρνουν με το ενάμιση πόδι στην έξοδο από την ομάδα.

Έτσι ο Σκοτσέζος τεχνικός θεωρεί ιδανική στιγμή για να αποκτήσουν τον Γάλλο άσσο και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.Το συμβόλαιο του Malouda λήγει το επόμενο καλοκαίρι και έτσι οι διοικούντες της Chelsea σκέφτονται ήδη την άμεση αποχώρησή του με σκοπό να επωφεληθούν οικονομικά.

Καθοριστικός παράγοντας για την απόκτηση του Γάλλου είναι ο Steve Clarke ο οποίος συνεργάστηκε με τον παίκτη στην Chelsea καθώς ήταν βοηθός του Μουρίνιο!Έτσι ο Dalglish ευελπιστεί πως το deal αναμένετε να γίνει σύντομα.Και τα 8 εκ. λίρες που δίνει η Liverpool στην Chelsea είναι άκρως ελκυστικά προκειμένου να πουν γρήγορα το ναι!

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.