Sakho:Η εναλλακτική λύση.


Το 21χρονο αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν Mamadou Sakho κοιτάζουν ως εναλλακτική λύση οι διοικούντες της Liverpool.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Kenny Dalglish έχει στην λίστα του ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να πάρουν τον αμυντικό της Μπέρμινχαμ Scott Dunn,τον κεντρικό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν Mamadou Sakho!

Ο Dunn είχε εξαιρετική σεζόν και ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς της φετινής Premier League.Ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του στοίχισε και σε αυτόν αλλά και στην ομάδα του η οποία και υποβιβάστηκε.Κοστολογείτε στα 10 εκ. λίρες και θεωρείτε απίθανο να δαπανήσουν αυτό το ποσό για να τον αποκτήσουν.

Από την άλλη μεριά,ο Mamadou Sakho είναι γέννημα φρέμα των Παρισιάνων.Ξεκίνησε από το Paris FC  το 1996 ώσπου πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του το 2002 όταν και μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν.Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα το έκανε τον Οκτώβρη του 2007 και έτσι έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Ligue 1. Είναι μόλις στα 21 του χρόνια και το παρατσούκλι του είναι ''ακούραστος εργάτης''!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θεωρείτε εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας και θεωρείτε απίθανο να αποχωρήσει από την Παρί καθώς τον υπολογίζουν και τον εμπιστεύονται απόλυτα.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.