Ήττα σοκ 4-0 με πρωταγωνιστή τον...διαιτητή! (vid)



Τραγική η Liverpool διαλύθηκε από την πιο έτοιμη Tottenham με 4-0!Κακός ο διαιτητής που άφησε την ομάδα του Dalglish με 9 παίκτες από το 62' λεπτό!Αποβλήθηκαν Charlie Adam και Skrtel!Ντεμπούτο για Coates!


Σε μια εφιαλτική αγωνιστική η Liverpool έχασε από την Tottenham με σκορ 4-0 χάρη στα γκολ των Modric,Defoe και Adebayor!Η ομάδα του Kenny Dalglish δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και για μια ακόμα φορά δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

Τραγικές στιγμές του αγώνα οι αποβολές των Charlie Adam στο 27΄και Skrtel στο 62' με δεύτερες κίτρινες κάρτες αφήνοντας την ομάδα με 9 παίκτες!

Άφαντος ο Carroll δεν βοήθησε καθόλου!Το ίδιο και ο Skrtel που ίσως να έκανε το χειρότερό του παιχνίδι με την φανέλα των Reds αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ!


Το παιχνίδι:

Πρώτο ημίχρονο:
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 2' λεπτό ο Αντεμπαγιόρ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς το σουτ πέρασε λίγο άουτ.Δεν έγινε όμως το ίδιο και στο 6' λεπτό όταν ο Μόντριτς σούταρε και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Reina και έγραψε το 1-0!

Απόλυτη σιγή στο γήπεδο με το ξαφνικό και γρήγορο γκολ της Tottenham!Και σαν να μην έφτανε αυτό με το λάθος του Skrtel στο 13' παραλίγο να γίνει το 2-0.Ο Kenny Dalglish προσπαθεί να εμψυχώσει τους παίκτες του φωνάζοντας από τον πάγκο.

Η Liverpool συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Luis Suarez στο 18' όμως σωστά ακυρώθηκε ως offside.Η φάση αυτή ήταν αρκετή για να ξυπνήσει την ομάδα του Dalglish.Όχι όμως και τον Agger που στο 25' λεπτό τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον νεοαποκτηθέντα Coates!

Και σαν να μην έφτανε η αναγκαστική αλλαγή ήρθε λίγα λεπτά αργότερα η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Charlie Adam στο 27'!Για να φτάσουμε στο 34' λεπτό και το απευθείας φάουλ του Bale έξω από την περιοχή να περνάει λίγο άουτ.

Με αυτά και με κείνα φτάσαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την Tottenham να πλοηγείτε στο σκορ με 1-0.

Δεύτερο ημίχρονο:
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξίσου δυνατά και μόλις στο 35'' δευτερόλεπτο ο Defoe παραλίγο να γράψει το 2-0 με κοντινή προβολή,ωστόσο το πλασέ πέρασε άουτ.Ένα σουτ αργότερα στο 56' του Bale το απέκρουσε εύκολα ο Reina.

Ένα φάουλ που κέρδισε και ανέλαβε ο Luis Suarez στο 60' πέρασε λίγο άουτ,πάνω από τα δοκάρια του Friedel.2' λεπτά αργότερα όμως ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα καθώς και ο Skrtel αντίκρισε την κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) και άφησε την ομάδα με 9 παίκτες από το 62'!

Και λίγη ώρα αργότερα,στο 65' λεπτό ήρθε η αντεπίθεση με τον Defoe να γράφει το 2-0!Δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν το γκολ και 3' λεπτά αργότερα ύστερα από το λάθος του Reina που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του ήρθε ο Αντεμπαγιόρ να σημειώσει το 3-0 στο 68'!

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν έκανε αξιόλογη φάση,παρά μόνο το σουτ του Spearing στο 85' που πέρασε άουτ.

Ήρθε όμως ο Adebayor στο 93' να πετύχει ανενόχλητος το 4-0 σε μια εφιαλτική αγωνιστική για την Liverpool.

Τελικό σκορ: Tottenham-Liverpool 4-0 Modric,Defoe,Adebayor(2)



szólj hozzá: Tot 1-0 Liv
szólj hozzá: Tot 2-0 Liv
szólj hozzá: Tot 3-0 Liv

szólj hozzá: Tot 4-0 Liv
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.