Δραματική πρόκριση με κορυφαίο τον Bellamy! (vid)


Καρδιοχτύπησε στο τέλος η Liverpool αλλά τα κατάφερε νικώντας 2-1 την Brighton και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Carling Cup!


Σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι η Liverpool νίκησε την Brighton 2-1 με τα γκολ των Bellamy στο 7' και Kuyt στο 81' και πέρασε στην επόμενη φάση του Carling Cup. Καρδιοχτύπησε στο φινάλε καθώς με πέναλτι στο 89' μείωσε η Brighton και έκανε το παιχνίδι να μοιάζει σαν ντέρμπι!Κορυφαίος του αγώνα αναδείχθηκε ο Graig Bellamy!

Την επανεμφάνισή του μετά από πολύ καιρό έκανε ο Steven Gerrard γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο το γήπεδο στο 75' όταν και πέρασε αλλαγή στην θέση του Luis Suarez!Αν και αγωνίστηκε μόλις 15 λεπτά έκανε την διαφορά στην μεσαία γραμμή δίνοντας ''ανάσες'' στο χώρο του κέντρου.


Το παιχνίδι:
Σε ένα καλό πρώτο ημίχρονο η Liverpool έχασε μοναδικές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ αν οι Luis Suarez και Graig Bellamy ήταν πιο ψύχραιμοι!Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7' ο Bellamy ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι σε ένα εκπληκτικό σουτ που επιχείρησε από περίπου 30 μέτρα!

Λίγα λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο νεαρός Spearing όταν το σουτ που έκανε χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και πέρασε άουτ.Πριν γίνουν όμως αυτά,μεγάλες ευκαιρίες έχασε και ο Luis Suarez σε δυο σουτ που έκανε,και τα δυο πέρασαν ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ χαλαρά χωρίς καμία από τις δυο ομάδες να κάνει κάποια αξιόλογη φάση.Μέχρι να έρθει όμως το 75' και να ξεσηκωθεί ολόκληρο το γήπεδο!Ήταν η κορυφαία στιγμή της βραδιάς με τον κόσμο να στέκεται όρθιο και να χειροκροτεί τον μεγάλο μας αρχηγό Steven Gerrard στην επανεμφάνισή του μετά από πάρα πολύ καιρό!

Φαίνεται πως έφερε γούρι ο Gerrard και λίγα λεπτά αργότερα,στο 81' ο Dirk Kuyt διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.Το μόνο που κατάφερε η Brighton ήταν να μειώσει σε 2-1 με πέναλτι στο 89'.Στις καθυστερήσεις πίεσε για την ισοφάριση όμως χωρίς αποτέλεσμα.Τελικό σκορ Brighton-Liverpool 1-2.


szólj hozzá: Bha 0-11 Liv

szólj hozzá: Bha 0-2 Liv
szólj hozzá: Bha 1-2 Liv
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.