''Βόμβα'' με Higuain και Villa!


Είδηση βόμβα βρετανικής ιστοσελίδας που ισχυρίζεται για μεταγραφή-βόμβα τον προσεχή Ιανουάριο για την Liverpool.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως η διοίκηση των Reds βλέποντας τον Andy Carroll να μην αποδίδει και να θέλει περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί,και βλέποντας την χρονιά να ξεκινάει ιδανικά θέλει να φέρει έναν επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα για να μην χαθεί η φετινή σεζόν!

Αυτόν τον παίκτη είδα στο πρόσωπο του Gonzalo Higuain τον οποίο θέλει να φέρει στο Anfield ο ίδιος ο John Henry!Η Liverpool είχε κάνει την πρώτη της κίνηση το καλοκαίρι ωστόσο τα 25εκ.ευρώ που προσέφεραν στην Real Madrid δεν στάθηκαν αρκετά για να δελεάσουν τον Mourinho και να τον αφήσει να φύγει.

Ωστόσο το γεγονός πως ο Αργεντινός άσσος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πολύ καιρό δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα των ''Μερένχες'' βάζει σε σκέψεις τους διοικούντες της Liverpool να ξανά χτυπήσουν την πόρτα των Ισπανών!Ο Higuain έχει πετύχει 71 γκολ σε 132 εμφανίσεις με την φανέλα της Real Madrid.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν για ακόμα μια έκπληξη τον Ιανουάριο με την απόκτηση του David Villa από την Barcelona(!) προσφέροντας και για τους δυο παίκτες ένα ποσό κοντά στα 50 εκ. λίρες!Ο David Villa έχει πετύχει 21 γκολ σε 39 εμφανίσεις!Μάλιστα το forum του liverpoolfc.tv έχει πάρει ''φωτιά'' με το εν λόγο δημοσίευμα!





Αναρτήθηκε:4/10/2011 20:31


Πηγή: football-talk.co.uk
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.