Θέλει Kuyt η Inter


Είδηση βόμβα για τους οπαδούς των Reds καθώς βρετανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Inter για τον Dirk Kuyt!

Σύμφωνα με το εν λόγο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας setanta η Inter με τον νέο της προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι δείχνει έτοιμη να κινηθεί για τον Ολλανδό εξτρέμ της Liverpool,Dirk Kuyt!Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο παιδί των οπαδών και δύσκολα θα δεχθεί να αποχωρήσει.

Όμως στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν μερικά σημαντικά κριτήρια που υπερισχύουν!Ένα κριτήριο είναι το γεγονός πως η Ιταλική ομάδα δείχνει έτοιμη να δελεάσει τους Reds δαπανώντας περί τα 13εκ.λίρες!Ένα ποσό που σίγουρα προβληματίζει την ομάδα του Kenny Dalglish καθώς ο Kuyt έχει πατήσει ήδη τα 31 του χρόνια και δεν ''χωράει'' στο νέο πλάνο που έχουν προγραμματίσει οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου παίρνοντας παίκτες νεαρής ηλικίας!

Με εξαίρεση τους Gerrard και Carragher που θα μείνουν στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας τους οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν ξεπεράσει το όριο ηλικίας που έχουν θέσει οι ιδιοκτήτες θα δουν την πόρτα της εξόδου!

Και το δεύτερο κριτήριο για να αποχωρήσει ο Kuyt είναι το γεγονός πως με εξαίρεση μερικά παιχνίδια φέτος δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής και αυτό δυσαρεστεί τον ίδιο τον παίκτη που πρόσφατα είπε και δημόσια πως είναι στεναχωρημένος και δυσαρεστημένος που την φετινή σεζόν δεν έχει θέση στα βασικά πλάνα του Dalglish!





Αναρτήθηκε:5/10/2011 18:42
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.