Μάχη για Raul Albiol


Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα η Liverpool μάχεται με τις Arsenal και Man.City για την απόκτηση του αμυντικού της Real Madrid,Raul Albiol.

Όπως ακριβώς γράφει και το σχετικό δημοσίευμα ο Albiol μπορεί να δηλώνει χαρούμενος στην Μαδρίτη ωστόσο δεν θα έλεγε όχι σε μια ικανοποιητική πρόταση από μεγάλο σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι.Πόσο μάλλον όταν προέρχεται από την Premier League.

΄΄Δεν έχω πολύ χρόνο συμμετοχής ωστόσο δουλεύω σκληρά για να πείσω τον προπονητή μου ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και ότι μπορεί να με υπολογίζει.Δεν με έχουν ενημερώσει για το αν υπάρχει πρόταση για μένα αλλά είναι δύσκολο να αρνηθείς μια προσφορά από την Premier League.Το καλοκαίρι με πλησίασαν αρκετές ομάδες όμως αρνήθηκα να φύγω γιατί θέλω να παίζω στην Real και πιστεύω πως αξίζω μια δεύτερη ευκαιρία.Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε.Ίσως το ξανά σκεφτώ.''είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αμυντικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του εν λόγο site οι Arsenal,Liverpool και Man.City μάχονται για να τον αποκτήσουν με την City να έχει τον πρώτο λόγο.





Πηγή:givemefootball.com
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.