Εύκολα για τους Reds (vid)


Το πέμπτο τρίποντο στο πρωτάθλημα πήρε η Liverpool η οποία επικράτησε σχετικά εύκολα με 0-2 της West Bromwich Albion μέσα στο Hawthorns. Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα γκολ.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Suarez ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ο Charlie Adam ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έκανε το 0-1 για τους Reds. Στο 36ο λεπτό του αγώνα ο Adam εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Skrtel γύρισε παράλληλα την μπάλα στην μικρή περιοχή αλλά ο Suarez δεν βρήκε στόχο. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Carroll εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια τον αμυντικών της W.B.A. κατάφερε να μείνει όρθιος και με πλασέ έκανε το 0-2 στέλνοντας με αυτό το σκορ τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Suarez βρίσκει μέσα στην περιοχή των Carroll ο οποίος με κεφαλιά στρώνει την μπάλα στον Henderson αλλά το σουτ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι ήταν αδύναμο. Στο 59ο λεπτό Suarez και Carroll συνδυάστηκαν ωραία με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει την σημαία υποδεικνύοντας offside. Στο 90ο λεπτό ο Reina έδιωξε την μπάλα με γροθιές, αυτή έφτασε στα αριστερά στon Bellamy ο οποίος έφτασε κοντά στην περιοχή, πάσαρε στα δεξιά στον Downing αλλά το σουτ του τελευταίου με το αριστερό χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Foster.

Με αυτή την νίκη η Liverpool έφτασε τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 5η θέση, έναν μόλις βαθμό πίσω από Chelsea και Newcastle.

Η ενδεκάδα της Liverpool: Reina, Skrtel, Agger, Johnson, Enrique, Downing, Lucas, Adam, Henderson, Suarez(81’ Bellamy), Carroll




Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.