Συνεχίζουμε το ταμείο με Σαμπιονά !


Ταμειάρα χθες βράδυ με το διπλό της Ρόμα με απόδοση 2.00 που μόνο το LiverpoolFans.gr σας πρότεινε!Με πρωταγωνιστεί τον νεαρό Μπόγιαν η Ρόμα πέρασε αλώβητη από την έδρα της Νοβάρα που παραπαίει.Σε συνδυασμό με τον άσσο από ημίχρονο της Άρσεναλ πήγαμε ταμείο.

Σήμερα περισσότερο θα ασχοληθούμε με Σαμπιονά καθώς έχουμε καλά ματς και καλές αποδόσεις.Βασική μας επιλογή για σήμερα το over στο Καέν-Ντιζόν με απόδοση 2.15 !!! Οι δυο ομάδες προέρχονται μεν από διαδοχικές ήττες ωστόσο το γεγονός πως σκοράρουν ασταμάτητα μας ωθεί στην επιλογή του over.

Συνεχίζουμε πάλι με Σαμπιονά και προτείνουμε το γκολ/γκολ στο Νανσί-Μπρεστ με απόδοση 2.05!!Με ρίσκο βέβαια αλλά το γεγονός πως με βάση στατιστικών σκοράρουν σε κάθε ματς μας ωθεί στην επιλογή του γκολ/γκολ.

Και τέλος συμπληρώνουμε την τριάδα μας με το over στο Σερβέτ-Γιουνγκ Μπόις με απόδοση 1.60.Εδώ δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη αναφορά γιατί όλοι γνωρίζουμε την ευχέρεια στο σκοράρισμα που έχει η Γιουνγκ Μπόις.

Πρόταση:

Καέν-Ντιζόν                     over             2.15
Νανσί-Μπρεστ                 γκολ/γκολ   2.05
Σερβέτ-Γιουνγκ-Μπόις    over             1.60


Πρόβλεψη τελευταίας στιγμής!

Η Αθλέτικο Παραναένσε μάχεται για την παραμονή της και θέλει μόνο την νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με την Γκοιένσε.Ποντάρουμε στον άσσο με απόδοση 2.00.

Πρόταση:

Αθλέτικο Παραναένσε-Γκοιένσε     1      2.00


Ρίσκο

Θα τολμήσουμε να πάρουμε ένα μικρό ρίσκο και να ποντάρουμε στο διπλό της φορμαρισμένης Τότεναμ με απόδοση 2.15.Στο στρατόπεδο του Χάρη Ρέντκναπ επικρατεί αισιόδοξο κλίμα και η ψυχολογία είναι στα ύψη!

Πρόταση με ρίσκο:

Φούλαμ-Τότεναμ    2      2.15



Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.