Έμεινε στο μηδέν (vid)


Στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της στο Anfield υποχρεώθηκε η Λίβερπουλ καθώς το εμπόδιο της Σουόνσι ήταν αρκετά μεγάλο. Το τελικό 0-0 αφήνει σίγουρα ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους ενώ για τους γηπεδούχους αφήνει έναν έντονο προβληματισμό. Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά το πρόβλημα στην τελική ενέργεια παρέμεινε για μια ακόμα φορά. Μόλις στο 7ο λεπτό οι κόκκινοι έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Κάρολ ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νταλγκλίς έβαλε τον Κάιτ στην θέση του Χέντερσον για να πίεση πιο ψηλά και να οδηγήσει την Σουόνσι σε κάποιο εύκολο λάθος. Ο Ολλανδός έδωσε περισσότερη ενέργεια στην επιθετική γραμμή και μαζί με τον Σουάρεζ δημιούργησαν κάποια προβλήματα στην Σουόνσι τα οποία όμως δεν αποδείχτηκαν δύσκολα για τους νεοφώτιστους. Στο 87ο λεπτό ο Κάιτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης υπέδειξε τον Ολλανδό σε θέση οφσάιντ.
Με αυτή την ισοπαλία η Λίβερπουλ έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με την Άρσεναλ και την Τότεναμ. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Χοσέ Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ, Χέντερσον (46’ Κάουτ), Ντάουνινγκ, Λούκας, Άνταμ, Σουάρεζ, Κάρολ (74’ Μπέλαμι)




Liverpool v Norwich City by gundabyte
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.