Chelsea vs Liverpool (pre-game)


Η πιο σημαντική αναμέτρηση της αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με μεγάλους στόχους την φετινή σεζόν αλλά προς το παρόν δεν ανταποκρίνονται όπως θα ήθελαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Τα τελευταία εφτά χρόνια, Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν έρθει αντιμέτωπες 28 φορές με τους μπλε να έχουν βγει νικητές σε 12 αναμετρήσεις και τους κόκκινους σε εννιά, ενώ εφτά ματς έληξαν χωρίς νικητή. Η Τσέλσι δυσκολεύεται να σκοράρει απέναντι στην Λίβερπουλ καθώς στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις έχει πετύχει γκολ μόνο στις δυο από αυτές, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και ο Κένι Νταλγκλίς έχει μια καταπληκτική παράδοση όταν αντιμετωπίζει την Τσέλσι σαν προπονητής καθώς σε 11 αναμετρήσεις έχει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η Λίβερπουλ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών και θα κυνηγήσει την νίκη. Οι Reds προέρχονται από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Σουόνσι και αν κάνουν μια παρόμοια εμφάνιση τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα. Ο Σουάρεζ πιθανότατα θα είναι στην ενδεκάδα παρά τις ενοχλήσεις που έχει στην πλάτη. Απόντες για την Λίβερπουλ ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ντόνι και ο αρχηγός Τζέραρντ.

Από την άλλη μεριά οι Λονδρέζοι θέλουν μόνο την νίκη εάν θέλει να έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική δυσκολεύτηκαν μέσα στην Μπλάκμπερν αλλά τελικά πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης με γκολ του Λάμπαρντ. Εκτός αποστολής για τους μπλε είναι οι Εσιέν και Ιλάριο ενώ αμφίβολος είναι ο Ντρογκμπά.

Πιθανές ενδεκάδες
Τσέλσι: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Άλεξ, Ιβάνοβιτς, Μεϊρέλες, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μάτα, Τόρες, Στάριτζ
Λίβερπουλ: Ρέινα, Κέλι, Κάραχερ, Άγγερ, Ενρίκε, Ντάουνινγκ, Άνταμ, Λούκας, Χέντερσον, Κάιτ, Σουάρες
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.