Πρεμιέρα για το "Will" (vid)


Ο θρίαμβος της Liverpool στην Κωνσταντινούπολη το 2005 ξαναζωντανεύει μέσα από την ταινία "Will". Η ταινία αφορά την πορεία της Liverpool μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου του Champions League μέσα από τα μάτια ενός μικρό φιλάθλου των κόκκινων, ο οποίος κάνει ότι είναι δυνατόν για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα στον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Η κύρια ιδέα της ταινίας είναι οι θυσίες που μπορεί να κάνει ένας νεαρός φίλαθλος για να ακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Στην ταινία εμφανίζονται σε ρόλο guest star ο Kenny Dalglish καθώς και οι μεγάλοι αρχηγοί των κόκκινων, Steven Gerrard και Jaime Carragher. Ο Gerrard μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος μόνο από το γεγονός ότι θα δει μια ταινία με κεντρικό θέμα την αγαπημένη του ομάδα.
Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου στην Αγγλία και όλοι οι φίλαθλοι των Reds περιμένουν με ανυπομονησία να βρεθούν στις αίθουσες για να την παρακολουθήσουν.
Στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι: Damien Lewis, Bob Hoskins, Alice Krige καθώς και ο μικρός Perry Eggleton στον ρόλο του Will.

Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας:



Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.