''Δεν είμαι ρατσιστής''


Μιλώντας σε γνωστή βρετανική ιστοσελίδα ο Luis Suarez μίλησε έξω απ'τα δόντια και τόνισε πως δεν είναι ρατσιστής ενώ αποκάλυψε πως και ο Patrick Evra στην κατάθεσή του στην FA δήλωσε πως ο Suarez    δεν είναι ρατσιστής παίρνοντας το μέρος του Ουρουγουανού άσσου της Liverpool!

''Δεν είμαι ρατσιστής.Η λέξη negrito χρησιμοποιείτε καθημερινά στην Ν.Αμερική και αυτό μπορούν να το αποδείξουν και εμπειρογνώμονες γλωσσολογίας αλλά και οι ίδιοι οι κάτοικοι στην χώρα μου!''τόνισε ο Luis.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έγκυρες πηγές ανέφεραν πως η λέξη negrito χρησιμοποιείτε για να επισημάνει κάποιος έναν εραστή ή σύντροφο ή κάποιον φίλο με μαύρο χρώμα δέρματος.

Το πιο περίεργο απ'όλα είναι πως στην κατάθεσή του στην FA ο Patrick Evra υποστήριξε τον Luis Suarez και τόνισε στην αγγλική ομοσπονδία:''Ο Luis δεν είναι ρατσιστής.Δεν με ενόχλησε αυτό που με είπε στον αγώνα.Αντέδρασα έτσι γιατί την ώρα του αγώνα υπάρχει ένταση και πάθος μέσα στο παιχνίδι και είναι λογικό να παρεκτραπούν τα πράγματα.''τόνισε ο Evra.

Το πιο αξιοπερίεργο απ'όλη την υπόθεση είναι το γεγονός πως ο Evra τα δήλωσε και γραπτώς με την αγγλική ομοσπονδία να σημειώνει στις εισαγωγικές της παρατηρήσεις πως ο Luis Suarez δεν είναι ρατσιστής!Κι όμως παρόλα αυτά τιμωρήθηκε με εξωπραγματική ποινή 8 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40.000 λιρών!

Τα συμπεράσματα....δικά σας!

fylletikes maxes
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.