Σε δημοτικό σχολείο ο Carragher


Σε δημοτικό σχολείο στο Bootle εμφανίστηκε ο Jamie Carragher.Ο άγγλος αμυντικός και αρχηγός των Reds υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα στα μικρά παιδιά ενώ μοίρασε και μπλουζάκια του προγράμματος της Premier League και του Συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών αφού είναι ένας από τους αντιπροσώπους της Premier League.

Σκοπός του νέου αυτού προγράμματος είναι να εξοπλίζει τους συλλόγους των Κ16 με δωρεάν ποδοσφαιρικό εξοπλισμό και να δώσει την χαρά στα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αγγίξουν το όνειρο της Premier League!

''Είναι η περιοχή που έχω μεγαλώσει και έχω συγγενής και πολλούς φίλους εδώ.Είναι πολύ περήφανοι οι άνθρωποι εδώ για τα όσα έχω πετύχει στην Liverpool και με αγαπάνε πολύ.Ελπίζω και το πιστεύω αυτό που λέω πως κάποια στιγμή ένας από την περιοχή αυτή θα ακολουθήσει την καριέρα που έκανα και εγώ και μακάρι να φτάσει ακόμα πιο ψηλά!''τόνισε ο Carragher.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 20 σωματεία τα οποία με την σειρά τους δώρισαν και 25.000 λίρες το καθένα αγγίζοντας το ποσό των 500.000 λιρών!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.