Liverpool - Blackburn pre-game (vid)


Με σύμμαχο την παράδοση και την καλύτερη άμυνα στην φετινή Premier League η Liverpool θα αντιμετωπίσει την αποδεκατισμένη φέτος Blackburn που βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 10 βαθμούς!

Η μεν παράδοση είναι υπέρ των Reds αφού μετράνε 4 νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια ενώ έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία 8!Η δε αμυντική λειτουργία είναι σε εξαιρετική περίοδο αφού οι Reds μετρούν μόλις 13 γκολ παθητικό και έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα!

Από την άλλη μεριά η κατάσταση στην Blackburn πάει από το κακό στο χειρότερο και ο προπονητής του συλλόγου Steve Kean παίζει σε κάθε παιχνίδι το κεφάλι του κορώνα γράμματα!Η υπομονή στα πρόσωπα των οπαδών έχει εξαντληθεί και σε κάθε παιχνίδι αποδοκιμάζουν παίκτες και διοίκηση με την ψυχολογία της ομάδας να είναι σε τραγικό επίπεδο.Βρίσκεται στην τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα και τα στατιστικά πραγματικά τρομάζουν τον σύλλογο αφού μόλις μια ομάδα που βρισκόταν στην τελευταία θέση κατάφερε να μην υποβιβαστεί!

Στο αγωνιστικό μέρος στην διάθεση του Kenny Dalglish βρίσκονται οι Steven Gerrard και Jay Spearing με τον αρχηγό όμως να μην είναι βέβαιο πως θα αγωνιστεί.Κανονικά θα δώσει το παρόν και ο Luis Suarez!

Εμείς ας θυμηθούμε τι έκανε η Liverpool στην προηγούμενη αγωνιστική:

<a href='http://msn.foxsports.com/video?vid=dad728ca-6f91-48ab-9cef-58d39ae52d2f&src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='PL Highlights: Wigan/Liverpool' >Video: PL Highlights: Wigan/Liverpool</a>


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.