Liverpool πάρ' το αλλιώς

Παρ' ότι ήταν κυρίαρχη, έπαιξε την Blackburn στο 1/3 του γηπέδου καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η Liverpool δεν κατόρθωσε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης. Σίγουρα η ατυχία είναι ένας λόγος. Άλλοι θα πουν πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση πιστεύω.

Όταν το καλοκαίρι ο John Henry σπαταλούσε ένα κάρο λεφτά για να ενισχύσει την ομάδα ο πρώτος στόχος ήταν η είσοδος στην πρώτη τετράδα. Για να μπει κάποια ομάδα στην πρώτη τετράδα παιχνίδια σαν το σημερινό ΩΦΕΙΛΕΙ να τα καθαρίζει απ' τα αποδυτήρια. Η ομάδα φέτος πάντως κάτι τέτοιο δεν το έχει κάνει. Κι εκεί είναι το πρόβλημα των χαμένων βαθμών φέτος. 6 ισοπαλίες σε 8 εντός έδρας παιχνίδια ακούγεται κάπως και ειδικά για ομάδα σαν την Liverpool που ως έδρα έχει το ιστορικότατο Anfield.

Δεν μπορεί κάποιος να κατηγορήσει την ομάδα ότι δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Κάθε άλλο, καθώς είναι απ' τις ομάδες που προσφέρουν θέαμα σε κάθε της παιχνίδι. Όμως η ουσία μετράει. Και η ουσία λέει πως η ομάδα παρά τις ευκαιρίες σκοράρει δύσκολα. Χρειάζεται ένας ''φονιάς'' στην μεταγραφική αγορά του Γενάρη, παίχτης που θα μπορεί να σκοράρει 10-12 γκολ περίπου για να λύσει και το πρόβλημα του σκοραρίσματος.

Αγωνιστικά η ομάδα δεν ήταν άσχημη. Έβγαζε ενέργεια σε κάθε φάση και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έψαχνε το γκολ της νίκης. Μέχρι και ο μονίμως ντεφορμέ Andy Carroll ήταν καλός σήμερα και πάλεψε μέχρι τέλους κι αυτός. Στον αντίποδα, ήρθε καιρός ο Adam να κάτσει λίγο στον πάγκο. Με διαφορά ο χειρότερος της ομάδας απόψε, δείχνει πολύ αργός για τον ρυθμό που μπορεί να πιάσει η ομάδα με την απόδοσή της. Τώρα που επέστρεψε ο Spearing και σιγά σιγά ανεβάζει στροφές ο Stevie ήρθε η ώρα ο Adam να καθίσει πάγκο να πάρει ανάσες.

Τέλος, η ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή πρέπει να κλείσει με νίκη το 2011 για να μπει στο νέο έτος με καλή ψυχολογία. Δεν έχει χαθεί τίποτα, απλά χρειάζεται ένα δυνατό ηλεκτροσόκ για να πάρει τα πάνω της η ομάδα.

Υ.Γ. Ο Henry ήρθε καιρός να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Εννοείται πως θα στηρίξουμε κάθε απόφαση. Liverpool Way

Υ.Γ.1 Είναι το πρώτο μου άρθρο στο blog. Με αυτόν τον τρόπο καλωσορίζω όλους τους Liverpudlians. Και μην ξεχνάτε...  YOU'LL NEVER WALK ALONE 


Χρήστος Τσάλτας

Δημοσιεύτηκε: 26/12/2011 22:19
Share on Google Plus

About Χρήστος Τσάλτας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.