Τραγωδία...3-1 (vids)


Από την τραγωδία του πρώτου ημιχρόνου στο δράμα του δευτέρου...!

Η ομάδα του Kenny Dalglish δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ταπεινώθηκε από την υποψήφια για υποβιβασμό Bolton που έδειξε τα δόντια της από νωρίς σκοράροντας μόλις στο 3' λεπτό με τον Davies παγώνοντας έτσι τους Reds!

Η συνέχεια ήταν δραματική με την Bolton να πετυχαίνει και 2ο γκολ με τον Reo-Coker στο 29' λεπτό θέλοντας να δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση του ''Reebok Stadium''.Το 2-0 φάνηκε να ξυπνά την Liverpool και λίγο αργότερα πέτυχε το γκολ με τον συνήθη ύποπτο Graig Bellamy μειώνοντας προσωρινά σε 2-1 στο 37΄λεπτό.

Όλα έδειχναν ότι οι Reds θα κάνουν την μεγάλη ανατροπή όμως λογάριαζαν χωρίς τον...Steinsson που στο 50' λεπτό ζωγράφισε το 3-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ της μοιραίας αναμέτρησης όπως εξελίχθηκε για την Liverpool.

Πολλά τα παράπονα από το σημερινό παιχνίδι που είδαμε για άλλη μια φορά τον...εξαφανισμένο Carroll να μην μπορεί όχι μόνο να βάλει γκολ αλλά ούτε κοντρόλ να μην κάνει!Μόνος έπαιζε όλη την επίθεση ο Bellamy που έτρεχε πάνω κάτω σαν το σκυλί από το πρώτο λεπτό δείχνοντας πως αξίζει να φορά την φανέλα της Liverpool.

Kenny Dalglish...ανέλαβε τις ευθύνες σου!



Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.