Άνοιξε η μεταγραφική περίοδος!


Από σήμερα ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη και ήδη πολλοί σύλλογοι έχουν αρχίσει συζητήσεις για παίκτες!Τα βρετανικά ΜΜΕ άρχισαν από σήμερα την...παρέλαση ονομάτων για παίκτες που ενδιαφέρουν την Liverpool με πρώτο στόχο...τον Torres!

Τα αγγλικά δημοσιεύματα εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως ο Ισπανός φορ Fernando Torres βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Anfield και μάλιστα επιμένουν πως οι δυο σύλλογοι έχουν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή!

Κάποιες βρετανικές ιστοσελίδες μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως μετά την ήττα-σοκ από την Aston Villa με 3-1 μέσα στο Stamford Bringe η Chelsea αργά χθες βράδυ αποφάσισε και επίσημα να βάλει πωλητήριο στον Torres με τιμή κοντά στα 20-25εκ. λίρες!

Η θέση του Villas-Boas φαίνεται να περνάει κρίση ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να φύγει και έχει πάρει σαφές εντολή να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα και να φέρει νέους παίκτες προκειμένου να παραμείνει μέσα στους στόχους της η ομάδα.

Έτσι ο Fernando Torres είναι πιο πιθανόν πλέον από ποτέ να δει πρώτος την πόρτα της εξόδου με τους Χουλκ και Ιγκουαίν να δείχνουν ως οι πιο επικρατέστεροι να τον αντικαταστήσουν.Μάλιστα καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του Ισπανού φορ στο Anfield φαίνεται πως θα παίξει και ο Dalglish που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον παίκτη αλλά και ο Steven Gerrard!

Η αναζήτηση επιθετικού για την Liverpool θεωρείτε δεδομένη μετά την απόφαση της FA να τιμωρήσει τον Suarez με 8 αγωνιστικές αφού η προσφυγή που κατέθεσαν οι Reds φαίνεται πως έπεσε στο κενό.Πρώτο μέλημα λοιπόν η απόκτηση πρωτοκλασάτου επιθετικού με τον Kenny Dalglish να έχει δώσει ήδη την έγκριση και για δεύτερη μεταγραφή.

grepolis
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.