Η μεγάλη ευκαιρία για εκδίκηση

Στο άκουσμα του αντιπάλου της ομάδας στον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, σίγουρα δεν θα υπήρξε Liverpudlian που δεν θα ένιωσε κάτι μέσα του. Αντίπαλος φυσικά είναι η πολυδιαφημισμένοι κόκκινοι διάβολοι του Manchester. Μια ομάδα η οποία κάθε φορά προκαλεί και κάτι καινούργιο τόσο σε εμάς. όσο και γενικά στους Άγγλους φιλάθλους με τα τερτίπια της.

Αν πω ότι δεν χάρηκα όταν έμαθα για την κλήρωση θα βγω μέγας ψεύτης. Απ' την μία θέλω το κύπελλο(όπως και το League Cup) και απ' την άλλη θέλω όλοι οι πιθανοί ανταγωνιστές να βγουν εκτός θεσμού όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται. Να πω μία ακόμα αλήθεια, μετά τον αποκλεισμό της City τον μόνο διεκδικητή του τίτλου που μπορώ να υπολογίσω τόσο σοβαρά είναι η United. Και ο καλός Θεός για τον λόγο αυτό την έφερε στον δρόμο της ομάδας αρκετά νωρίς στον θεσμό, δείχνοντας πως το FA Cup είναι η πλέον απρόβλεπτη διοργάνωση.

Τι να πρωτοπώ για την επερχόμενη αντίπαλο της ομάδας; Για τον περσινό αποκλεισμό απ' τον ίδιο θεσμό έτσι όπως ήρθε; Για το θέμα Suarez; Για την ανέχεια των διαιτητών απέναντι στους παίχτες του Ferguson; Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για όλα αυτά. Φτάνει μόνο να παίξει σοβαρά και με πάθος απέναντι στον κυριότερο διεκδικητή για την κούπα.

Το συγκεκριμένο ματς ΠΡΕΠΕΙ να κερδηθεί για χίλιους λόγους. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η αναγέννηση της Liverpool έχει έρθει για τα καλά... ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!

Υ.Γ. Ελπίζω διαιτητής να μην είναι κανένας Howard Webb κι έχουμε άλλα...

Υ.Γ.1 Δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο επαναληπτικού. Εκεί τα πράγματα αλλάζουν τελείως γι' αυτό θέλω η ομάδα να πάρει την πρόκριση μέσα στο Anfield.

Χρήστος Τσάλτας

Δημοσιεύτηκε: 9/1/2012 15:10
Share on Google Plus

About Χρήστος Τσάλτας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.