''Τον θέλουν πίσω'' update


Διακαής πόθος του Alan Pardew έχει γίνει ο Andy Carroll με τον προπονητή της Newcastle να δηλώνει και δημόσια πως τον θέλει πίσω στην ομάδα του!

Σύμφωνα με νέο σημερινό και ολόφρεσκο δημοσίευμα ο Pardew δήλωσε και δημόσια πως επιθυμεί διακαώς τον επιθετικό των Reds πίσω με την μορφή δανεισμού!Ο Alan Pardew είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής του Άγγλου επιθετικού και μιλώντας στο talksport είπε:

''Ο Carroll είναι πολύ μεγάλος παίκτης και είμαι μεγάλος θαυμαστής του.Γνωρίζω πως δεν τα πηγαίνει καλά στην Liverpool και θα τον ήθελα πίσω έστω και δανεικό.Αν μου δοθεί η ευκαιρία φυσικά και θα κυνηγήσω ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Αν η τιμή του ήταν πιο χαμηλά θα τον παίρναμε με κανονική μεταγραφή χωρίς δεύτερη σκέψη.Πιστεύω πως αν έρθει πίσω θα βρει τον εαυτό του.''είπε χαρακτηριστικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή με σκοπό να δουν τις προθέσεις της Liverpool σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Update 4/01/2012 20:10: Με ανακοίνωσή της η Newcastle κατέστησε σαφές πως δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Carroll ενώ λίγα λεπτά αργότερα και η Liverpool ανακοίνωσε πως ο παίκτης δεν θα δοθεί δανεικός ούτε θα πωληθεί!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.