Ταύροι ως το τέλος


Πολύ σημαντική αναμέτρηση έγινε χθες στο Σικάγο όπου οι Μπουλς υποδέχτηκαν τους Ατλάντα Χοκς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αλώσει την έδρα του Μαϊάμι μια μέρα πιο πριν και η ψυχολογία τους ήταν στα ύψη. Με όπλο τους την άμυνα κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλά το σκορ, χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το τρίτο δωδεκάλεπτο τελείωσε με 56-42 υπέρ των φιλοξενουμένων. Σε εκείνο το σημείο όμως οι Ταύροι έδειξαν την προσωπικότητα τους σαν ομάδα. Με έναν εκπληκτικό Ντέρικ Ρόουζ να τους παίρνει από το χέρι και να τους οδηγεί στην επικράτηση με 76-74. Το κοντέρ του περυσινού MVP σταμάτησε στους 30 πόντους μαζί με 7 ασίστ.
Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Οκλαχόμα Θάντερ μέσα στην έδρα τους από τους Πόρτλαντ με 93-103. Καλή εμφάνιση και για τους Λέικερς που επικράτησαν των Ρόκετς στο ΛΑ με 108-99 και πρώτια βιολιά τους Μπράιαντ (37 π. 8ρ. 6α.) και Μπάινουμ (21 π. 22 ρ.).

Στα μεταγραφικά οι Κλίπερς απέκτησαν ως ελεύθερο τον 27χρόνο σέντερ Σόλομον Τζόουνς, οι Σπερς πήραν τον 28χρονο Νιγηριανό σέντερ Ντιόγκου ενώ ο Νέιτ Ρόμπινσον είναι κοντά στο να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Τα χθεσινά αποτελέσματα

Σικάγο Μπουλς - Ατλάντα Χοκς 76-74
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 93-103
Λος Άντζελες Λέικερς - Χιούστον Ρόκετς 108-99
Μέμφις Γκρίζλις - Σακραμέντο Κινγκς 113-96
Γιούτα Τζαζ - Μιλγουόκι Μπακς 85-73
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Σάρλοτ Μπόμπκατς 115-101

Οι δέκα καλύτερες φάσεις της χθεσινής ημέρας

Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.