Όχι άλλο κάρβουνο

Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε για άλλη μαι αγωνιστική στο Anfield. Άλλη μία ομάδα χαμηλότερου επιπέδου απ' την ομάδα μας πήρε έναν πολύτιμο βαθμό για εκείνη εν' όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και παράλληλα η ομάδα φανέρωσε για μια ακόμα αγωνιστική τις γνωστές της αδυναμίες. Το πράγμα πλέον καταντάει αστείο.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη το σημερινό παιχνίδι δεν χρίζει ανάλυσης. Ήταν μία ακόμα απόδειξη πως απ' την μία η ομάδα έχει αδυναμίες κόντρα σε μικρότερου βεληνεκούς αντιπάλους, απ' την άλλη διαλέγει τα παιχνίδια που θέλει να χτυπήσει. Δεν εξηγείται αλλιώς άλλωστε το σπουδαίο διπλό στον πρώτο ημιτελικό του Carling Cup συνδιαζόμενο με φοβερή εμφάνιση από πλευράς Reds, αλλά και το σημερινό συνονθύλευμα που παρέταξε ο King Kenny.

Επίσης, πέρα απ' την εμφάνιση(ή καλύτερα μη εμφάνιση, όλη κι όλη μία κλασσική ευκαιρία με τον Kuyt) είναι απορίας άξιο γιατί ο Dalglish κατέβασε στην αρχική εντεκάδα πέντε(!!!) αμυντικούς. Δε λέω ήταν απώλεια αυτή του Agger, αλλά με ποιο σκεπτικό χρίζει βασικούς τόσο τον Carra όσο και τον Coates(ο οποίος σήμερα ήταν εξαιρετικός); Και πάει στο καλό τους ξεκινάει βασικούς, γιατί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού κι ενώ έχει στραβώσει για τα καλά, δεν βγάζει έναν εξ' αυτών με σκοπό να κάνει πιο επιθετική την ομάδα; Αναπάντητα ερωτήματα που σήμερα στοίχισαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Κατα τ' άλλα με εξαίρεση τους Enrique, Coates, Henderson, Skrtel και τον Reina που ήταν απλός θεατής, η υπόλοιπη ομάδα ήταν κάτω του μετρίου με χειρότερο όλων κατ' εμε τον Downing. Πραγματικά εκτός ρυθμού ο Άγγλος εξτρέμ δείχνει πως είναι ντε φορμέ και πως λίγος πάγκος δεν θα του έκανε κακό. Να παίξει λίγο και ο Bellamy...!

Υ.Γ. Άντε να δούμε από μεταγραφές...

Υ.Γ.1 Για τον ανεκδιήγητο Howard Webb δεν έχω να πω κάτι. Απλά συνεχίζει το έργο του ανενόχλητος(σε καμία περίπτωση δεν μου φταίει αυτός για το σημερινό χάλι της ομάδας).

Χρήστος Τσάλτας

Δημοσιεύτηκε: 14/1/2012 20:29
Share on Google Plus

About Χρήστος Τσάλτας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.