Πωλητήριο σε Dirk Kuyt


Νέο δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο αναφέρει για πώληση του Ολλανδού άσσου Dirk Kuyt και μάλιστα άμεσα!

Συγκεκριμένα το sportsvibe αναφέρει πως ο Ολλανδός είναι φανερά δυσαρεστημένος αφού την φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να του στοιχίσει την θέση του στην Εθνική του ομάδα ενόψει Euro 2012!

Ο Kuyt έχει πει πολλές φορές πως αγαπάει τον σύλλογο και θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Anfield ωστόσο ακόμα πιο πολύ τον ενδιαφέρει και το προσεχές Euro.Το μήνυμα από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας το έχει λάβει και πλέον είναι αναγκασμένος να βρει ομάδα με σκοπό να αγωνίζεται και να κρατηθεί σε φόρμα για να είναι απόλυτα έτοιμος στο Euro 2012.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Γαλατασαράι έχει ενδιαφερθεί και δίνει 10εκ. λίρες με σκοπό να του προσφέρει να απαραίτητα λεπτά συμμετοχής που χρειάζεται προκειμένου να συμετάσχει στο Euro γιατί αν συνεχίσει να κάθεται πάγκο πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να μην τον συμπεριλάβει καν στην αποστολή της εθνικής του ομάδας!

Ενδιαφέρον έχει δείξει και η Inter ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην ομάδα όπου ανήκε πριν μετακομίσει στην Αγγλία και την Liverpool,την Φέγιενορντ.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.