Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Hazard!


Σε δηλώσεις προχώρησε ο μάνατζερ του Βέλγου άσσου της Lille Eder Hazard στις οποίες επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων ανάμεσά τους και η Liverpool!

Ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ενώ δηλώσεις λίγο αργότερα έκανε και ο πρόεδρος του συλλόγου τονίζοντας πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 40εκ. ευρώ!(33εκ.λίρες δηλαδή)

''Έχουμε λάβει πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές από πολλούς συλλόγους αλλά ο Hazard θα μείνει στην Lille τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.Είναι εξαιρετικά απίθανο να φύγει τώρα τον Γενάρη.''δήλωσε σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό ο μάνατζερ του.

''Ο Hazard είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό ταλέντο.Πιστεύω πως ένας τέτοιος παίκτης αξίζει τουλάχιστον 40εκ.ευρώ!Θα δούμε τις προσφορές και θα καταλήξουμε σε συμφωνία αν μας ικανοποιούν.Το καλοκαίρι ίσως ξανά μιλήσουμε.''τόνισε ο πρόεδρος της Lille.

Μάλιστα η Lille απέρριψε πρόσφατα πρόταση της Chelsea ύψους 25εκ.λιρών και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Reds είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν το ποσό των 33εκ.λιρών που απαιτούνται προκειμένου να ντύσουν τον 21χρονο άσσο στα κόκκινα και κλειδί για μια τέτοια συμφωνία είναι η οψιόν αγοράς του Joe Cole και οι πολύ καλές σχέσεις του Damien Comolli με τον γαλλικό σύλλογο.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.