Πάει για Honda?


Ξανά στο προσκήνιο φαίνεται πως μπήκε ο Ιάπωνας άσσος Keisuke Honda σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα!

Ο Ιάπωνας μέσος ύστερα από τον Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 έχει προσελκύσει πολλούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους μια εκ των αυτών οι Liverpool και Arsenal.Kenny Dalglish και Arsen Wenger φαίνεται πως παρακολουθούν τον παίκτη εδώ και πολύ καιρό καθώς το όνομά του είχε ακουστεί και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Honda δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς επιθυμία του είναι να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο σύλλογο και να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η Premier League φαίνεται πως κολακεύει ιδιαιτέρα τον παίκτη ο οποίος συνεχώς με τον δικό του τρόπο δείχνει στην ομάδα του πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει.Προσπάθησε και πέρσι όμως δεν τα κατάφερε αν και είχε πολλές προσφορές από διάφορους συλλόγους που όμως δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι με την ρώσικη ομάδα.

Πλέον φαίνεται πως το ποτήρι ξεχείλισε αφού δεν τα πηγαίνει καλά με την διοίκηση του συλλόγου και είναι πολύ πιθανόν να διανύει τις τελευταίες του στιγμές με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ με πιθανό επόμενο προορισμό την Premier League.


Δείτε εδώ το προηγούμενο άρθρο για τον παίκτη στις 11/6/2011 και εδώ στις 6/6/2011

1663-234x60-euro-greek
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.