Ενδιαφέρον για Lennon


Τον τελευταίο καιρό ακούμε συνεχώς διάφορα ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν την Liverpool. Πολλά από αυτά ισχύουν και άλλα δεν ισχύουν με αποτέλεσμα καθημερινά να αγωνιούμε για το ποιος θα έρθει και ποιος όχι!

Νέο σημερινό δημοσίευμα αναφέρει για έντονο φλερτ τον τελευταίο καιρό για τον εξτρέμ της Tottenham, Aaron Lennon.Οι πληροφορίες λοιπόν που μας έρχονται από το Νησί ισχυρίζονται πως η Liverpool βλέπει με καλό μάτι τον Άγγλο διεθνή παίκτη και μάλιστα αναφέρουν πως αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του φευγάτου Dirk Kuyt!

Οι Reds δείχνουν πρόθυμοι να δαπανήσουν ως και 16 εκ.λίρες προκειμένου να δελεάσουν Tottenham και παίκτη προσφέροντας μάλιστα στον Lennon 80,000 λίρες/εβδομάδα!Από την άλλη μεριά οι Spurs δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον πουλήσουν και σκέφτονται την ανανέωση του συμβολαίου του.Πολύ σύντομα θα καλέσουν τον παίκτη για να του προτείνουν αύξηση αποδοχών και νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016!

Μένει λοιπόν να δούμε τι θα απαντήσει ο παίκτης.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν μάλιστα πως οι Reds είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Κρίσταλ Παλάς για τον νεαρό Zaha και ισχυρίζονται μάλιστα πως η Liverpool θέλει να κλείσει από τώρα τον παίκτη αλλά να παραμείνει στην ομάδα του με την μορφή δανεισμού.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.