''Τραβάει το σχοινί'' ο Suarez!


Όλα για όλα θέλει να τα παίξει ο Luis Suarez που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την εξωπραγματική τιμωρία που του επιβλήθηκε!Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί ο Ουρουγουανός σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει τον δρόμο του Τζον Τέρι και να προσφύγει και αυτός με την σειρά του στα πολιτικά δικαστήρια!

Ωστόσο η άμεση παρέμβαση του δικηγόρου του συλλόγου φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο αφού η διοίκηση των Reds δεν βλέπει με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική.Ο άσσος της Chelsea που είχε πράξει το ίδιο του ασκήθηκε άμεσα δίωξη και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με κίνδυνο βαριάς καμπάνας!

Αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν και οι Reds αφού αν ο Suarez ''τραβήξει το σχοινί'' στα άκρα και φτάσει στα πολιτικά δικαστήρια,τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να του επιβληθεί ακόμα μεγαλύτερη ποινή και να φτάσει τις 10 με 12 αγωνιστικές!Αν δηλαδή σε περίπτωση που αποδειχθεί πως δεν υπάρχει αμφιβολία για την ρατσιστική επίθεση στον Εβρά τότε ο Ουρουγουανός θα τιμωρηθεί με ακόμα μεγαλύτερη ποινή!

Ανάλογη τιμωρία θα υπάρξει και στον σύλλογο αφού ο κανονισμός της Αγγλικής Ομοσπονδίας δεν επιτρέπει ομάδες να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια χωρίς έμπρακτα στοιχεία αθώωσης!


Χτίσε την δική σου Πόλη και γίνε αυτοκράτορας!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.