Συνεχίζεται ο...κατήφορος (vids)


Σε βραδιά τραγωδίας μετατράπηκε το πρώτο ντέρμπι του 2012 με την Manchester City να κερδίζει την Liverpool του Kenny Dalglish με σκορ 3-0.

Αν και στο ξεκίνημα του αγώνα η Liverpool έδειχνε να ελέγχει το ματς το γκολ του Aguero άλλαξε τα δεδομένα με τον Pepe Reina να του...χαρίζει ένα εξαιρετικό γκολ αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του!Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρωπήθηκε και πάλι ωστόσο άλλο ένα...δώρο άλλαξε πάλι την εικόνα του παιχνιδιού με τον Yaya Toure να γράφει λίγο πριν το ημίχρονο το 2-0 με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε τους Gerrard και Bellamy ο Kenny ωστόσο η εικόνα δεν άλλαξε με την Liverpool να παραδίδει τα όπλα της και έτσι η City αν και έπαιζε με 10 παίκτες λόγο της αποβολής του Barry με δεύτερη κίτρινη στο 74',με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που μόνο ο Καλόπουλος θα έδινε ο Milner κάνει το τελικό 3-0 στο 76'.

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης όμως το έχει ο Kenny Dalglish αφού όχι μόνο δεν προετοίμασε την ομάδα κατάλληλα αλλά άφησε έξω τον φορμαρισμένο Bellamy βάζοντας βασικό τον ανύπαρκτο Kuyt που σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.Φυσικά δεν στάθηκε εκεί αφού άφησε στον πάγκο και τον Maxi Rodriquez επιλέγοντας ένα σχήμα 4-5-1 με αμυντικό χαφ τον...Spearing!

Για να μην μιλήσουμε για τον Carroll που για άλλη μια φορά ήταν εκτός πραγματικότητας!Πιθανόν ο Kenny να κατάλαβε πως πλέον πρέπει να αλλάξει πολλά στην ομάδα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της..



szólj hozzá: M1-0L
szólj hozzá: M2-0L www.fasthighlights.com
szólj hozzá: M3-0L www.fasthighlights.com
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.