Απόγοητευση...

Μέσα σε αυτήν την λέξη περικλείεται η χτεσινή εμφάνιση της ομάδας. Παράδοση άνευ όρων σε μια έδρα στην οποία ηττήθηκε και πέρυσι με το ίδιο σκορ κόντρα σε μια ομάδα που είχε ξεκάθαρο πλάνο και αγωνιστικό προσανατολισμό και έδειχνε πως ήθελε περισσότερο απ' την ομάδα μας το σημερινό παιχνίδι. Γι' αυτό και το κέρδισε άλλωστε.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την ακαταλαβίστικη εντεκάδα που παρέταξε ο King Kenny; Τα τραγικά έως παιδικά λάθη που έκαναν οι παίκτες της ομάδας μας κατά την διάρκεια του αγώνα; Ότι κι αν πει κάποιος για την χτεσινή εμφάνιση είναι λίγο. Η ομάδα με εξαίρεση το εικοσάλεπτο ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο τέρμα που δέχτηκε σε κανένα σημείο στην συνέχεια του αγώνα δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά στην εστία του Hart.

Απ' την αρχή του παιχνιδιού άλλωστε η ομάδα έδειχνε πως δεν πατούσε καλά. Η πίεση ψηλά των παιχτών του Mancini απέδωσε καρπούς παρά την ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Downing. Λίγες στιγμές αργότερα ήρθε το τέρμα που έκανε το βράδυ της ομάδας δύσκολο. Ενώ έδειχνε να συνέρχεται μετά το τέρμα του Aguero και ισορροπούσε την κατάσταση, ήρθε το τέρμα του Toure να πετσοκόψει τις ελπίδες της ομάδας για αποτέλεσμα και να δώσει στους Citizens αέρα εν' όψει της επανάληψης. Παρά τις αλλαγές του Dalglish που επιτέλους έβαλε Gerrard και Bellamy στον αγώνα και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας μετά της αποβολή του Barry οι Reds όχι μόνο δεν απείλησαν την εστία των Πολιτών αλλά δέχτηκαν κι ένα ακόμα τέρμα μαχαιριά στα όνειρά τους για να πάρουν κάποιο αποτέλεσμα.

Η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Η ομάδα αγώνα με τον αγώνα δείχνει πως χάνει την φρεσκάδα της κι αυτό είναι καμπανάκι εν' όψει της συνέχειας του μαραθωνίου. Μπορεί να πληγώθηκε ο εγωισμός απόψε, όμως τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα και η ομάδα είναι μέσα στο παιχνίδι για την κατάληψη της 4ης θέσης.

Ανασύνταξη πλέον για το ματς κυπέλλου. Και το πιο σημαντικό απ' όλα, βελτίωση εν' όψει του πρώτου ημιτελικού με City. Πρέπει να πάρουμε το League Cup διότι έξι χρόνια χωρίς κούπα για ομάδα σαν την Liverpool είναι πάρα πολλά!

Υ.Γ. Η ομάδα σκούζει για μεταγραφές. Κάντε κάτι ΤΩΡΑ!!!

Χρήστος Τσάλτας

Δημοσιεύτηκε: 4/1/2012 00:51
Share on Google Plus

About Χρήστος Τσάλτας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.