Wolves-Liverpool (pre-game)

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Kenny Dalglish ύστερα από την πρόκριση στον τελικό του League Cup αποκλείοντας την Manchester City και την πρόκριση στον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας αφήνοντας έξω την Manchester United του Sir Alex.

Οι Reds δείχνουν σιγά σιγά να αποκτούν νοοτροπία νικητή αποδίδοντας παράλληλα πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο παιχνίδι με την Wolves θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στις νίκες καθώς προέρχεται από βαριά ήττα στο Reebok Stadium με 3-1 από την Bolton.

Περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχει αφού βρίσκεται στην 7η θέση,έναν βαθμό πίσω από Newcastle και Arsenal και 6 από Chelsea και με μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς θα προσπαθήσει στο Molineux να κερδίσει και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Στα αγωνιστικά οι Reds δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Spearing και Lucas καθώς και στου τιμωρημένου Luis Suarez ενώ στην βασική ενδεκάδα επιστρέφει ο Bellamy.

Από την άλλη μεριά ο Mick McCarthy δεν υπολογίζει στους τραυματίες Frimpong και O'Hara ενώ επιστρέφουν οι Henry και Milijas.Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Fletcher και Kevin Doyle.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τους Reds είναι:

Reina,Johnson,Enrique,Skrtel,Agger,Kuyt,Gerrard,Henderson,Adam,Bellamy,Carroll

Πιθανά σκορ: 0-1/0-2/1-3
Θα σκοράρει ο Carroll.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.