Στραβοπάτησαν και...αισιοδοξούμε

Ξανά στο -4 από την 4η προνομιούχο θέση βρίσκετε η Liverpool του Kenny Dalglish ύστερα από τις νέες γκέλες των Chelsea και Newcastle αφού αμφότερες έχασαν από Everton και Tottenham αντίστοιχα.

Η τραγική Chelsea του Villas-Boas έχασε από την Everton με 2-0 δείχνοντας πως είναι ''λίγη'' για να διεκδικήσει φέτος ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Διασυρμός για την Newcastle που ισοπεδώθηκε από την ασταμάτητη φέτος Tottenham με 5-0 στο White Xart Lane μένοντας στην 6η θέση με 42 βαθμούς.

Οι Reds παρόλο που έχασαν με κάτω τα χέρια από την Manchester United παρέμειναν στο -4 με την Arsenal να είναι η μόνη άξια διεκδικήτρια της 4ης θέσης αφού νίκησε τις ''μαυρόγατες'' 2-1 εκτός έδρας βάζοντας νέο ενδιαφέρον για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πολύ κρίσιμες οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το τέλος,με την Liverpool να έχει στο Anfield τις Everton,Arsenal,Wigan,Aston Villa,Fulham,West Brom και Chelsea ενώ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τις Sunderland,QPR,Newcastle,Blackburn,Norwich και Swansea.


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.