Liverpool-Brighton (pre-game) κύπελλο Αγγλίας




Υπερπλήρης η ομάδα του Kenny Dalglish θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά φέτος την Brighton,αυτήν την φορά όμως για την φάση των 16 του κυπέλλου Αγγλίας.



Οι Reds βρίσκονται ήδη στον τελικό του Carling Cup και κόντρα στην Brighton θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στους 8 του FA Cup με στόχο την παρουσία τους και σε έναν ακόμα τελικό.

Η ομάδα του Merseyside για να φτάσει εδώ απέκλεισε την Manchester United του Sir Alex κερδίζοντας μέσα στο Anfield 2-1 με γκολ των Agger και Kuyt.Από την άλλη μεριά η Brighton πέταξε έξω την Newcastle κερδίζοντας την μπροστά σε 21.500 οπαδούς με 1-0.

Στα αγωνιστικά η Liverpool δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον King Kenny να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην βέβαια του μακροχρόνια τραυματία Lucas Leiva.Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται τόσο ο Gerrard όσο και οι Suarez και Downing με τον Carroll να μένει στον πάγκο.Βασικός αναμένετε να ξεκινήσει και ο Bellamy μαζί με τον Kuyt.

Το γεγονός όμως ότι το επόμενο παιχνίδι είναι ο τελικός του Carling Cup με την Cardiff ίσως ο Σκοτσέζος τεχνικός κάνει την έκπληξη αφήνοντας στον πάγκο βασικούς παίκτες χρησιμοποιώντας τους αναπληρωματικούς όπως Shelvey,Coates,Robinson,Kelly,Flanagan,Maxi έχοντας ίσως μοναδικό προωθημένο τον Carroll.

Από την αντίπερα όχθη η Brighton θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα με τον νεοαποκτηθέντα νεαρό 19χρονο Ιβοριανό μέσο Abdul Razak να δίνει το παρόν μετά τον δανεισμό του από την Manchester City για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η 12ετή εμπειρία του προπονητή των Γλάρων Gus Poyet στο FA Cup ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση με τον Ουρουγουανό τεχνικό να δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση και να τονίζει στην ιστοσελίδα του BBC:''Γνωρίζω την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και την ιστορία της Liverpool.Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως θα το παλέψουμε.Είμαστε έτοιμοι για μια τέτοια πρόκληση.Το να αγωνιστούμε στο Anfield ήταν όνειρο για τους παίκτες μου.Σίγουρα θα απολαύσουν το παιχνίδι όσο και οι οπαδοί.''τόνισε ο coach των Γλάρων Gus Poyet.

Στα τελευταία 4 ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Brighton μετράει 2 νίκες μία ήττα και μια ισοπαλία.Στο τελευταίο της παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Μίλγουολ στο Amex Stadium μένοντας μάλιστα πίσω στο σκορ 2 φορές ισοφαρίζοντας στο 88' λεπτό.

Αντίθετα,η ομάδα του Kenny Dalglish μετράει και αυτή 2 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια με μια ισοπαλία και μια ήττα.Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε από την Manchester United στο Old Trafford με 2-1.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.