Τρικλοποδιά στο Old Trafford (vids) 2-1

Tο απόλυτο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Premier League διεξήχθη στο Old Trafford μεταξύ Manchester United και Liverpool.

O Kenny Dalglish παρέταξε τους Reds με ένα σύστημα 4-5-1 θέλοντας να θωρακίσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας και να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Πράγμα που κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο με επιτυχία αφού οι προσπάθειες των μπέμπηδων σταμάτησαν είτε στον Reina είτε στην σφικτή άμυνα των Reds.

Αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και από τις δυο ομάδες χωρίς ωστόσο κάποια να τις εκμεταλλεύεται  μένοντας στο 0-0 αντικατοπτρίζοντας πλήρως την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Ωστόσο δεν έγινε το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο αφού ο Rooney άνοιξε το σκορ μόλις στο 47' λεπτό με κοντινό σουτ.Δεν πρόλαβαν καλά καλά να το συνειδητοποιήσουν και ο Άγγλο φορ  ξαναβρήκε  δίχτυα 3 λεπτά αργότερα βάζοντας πλώρη και ένα ακόμα πρωτάθλημα στέλνοντας τους Reds στο...καναβάτσο!

Λίγο αργότερα ο Σκοτσέζος τεχνικός περνά μέσα Carroll και Bellamy ενισχύοντας την επιθετική γραμμή με σκοπό ένα γρήγορο γκολ που θα ξυπνήσει τους παίκτες και θα ξαναβάλει την Liverpool στο κόλπο.

Το γκολ τελικά ήρθε στο 80΄λεπτό με τον Luis Suarez βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι αισιοδοξώντας για θετικό αποτέλεσμα.Η ισοφάριση όμως δεν ήρθε ποτέ με την United να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη και την Liverpool να μπαίνει σε περιπέτειες βλέποντας την 4η θέση να απομακρύνεται...



szólj hozzá: M1-0L
szólj hozzá: M2-0L
szólj hozzá: M2-1L
Κάνοντας ένα απλό κλικ στις διαφημίσεις ενισχύετε την δύναμη και τις δυνατότητες του LiverpoolFans.gr ----->
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.