''Μαυρόγατες'' από...ατσάλι! 1-0 (vid)

Ασταμάτητη η Sunderland που νίκησε και την Liverpool στο ''Στάδιο του Φωτός'' με γκολ του Bendtner και συνεχίζει αλώβητη την εντυπωσιακή της πορεία με τον Martin O'Neill στον πάγκο της!

Τραγικοί για άλλο ένα ματς οι Reds που βλέπουν άπιαστο όνειρο το Champions League!

Ανούσιο το πρώτο ημίχρονο με την Sunderland να έχει τον έλεγχο του ματς και την Liverpool να παίζει αμυντικά με σκοπό το μηδέν στην άμυνα μιας και ήταν ο πρωταρχικός στόχος του Dalglish.

Περισσότερες φάσεις και ευκαιρίες για γκολ είχαν οι ''Μαυρόγατες'' από τους Reds και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν προηγηθεί στο σκορ.Η σφικτή όμως άμυνα της Liverpool με κορυφαίο και πάλι τον Skrtel δεν επέτρεψε την ομάδα του Martin O'Neill να βάλει το γκολ και να προηγηθεί και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0,ένα σκορ που αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε την Liverpool σαφώς πιο δυνατή και με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της ευελπιστώντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να ελέγχει εκείνη το ματς.Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με την Sunderland πιο ορεξάτη και πιο δυνατή να πετυχαίνει το γκολ μόλις στο 56' λεπτό με ωραίο σουτ του Bendtner!

Οι αλλαγές του Dalglish στο 68' λεπτό περνώντας στο παιχνίδι τους Gerrard και Carroll δεν άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού με τις ''Μαυρόγατες'' να ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι τους και να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη!

Την κάτω βόλτα φαίνεται πως παίρνει η Liverpool που διαδέχεται την μια γκέλα μετά την άλλη ενώ από την άλλη μεριά η Sunderland συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με ηγέτη τον προπονητή της,Martin O'Neill.

Τελικό σκορ Sunderland-Liverpool 1-0 με τους Reds να αποχαιρετούν οριστικά την υπόθεση Champions League μένοντας στους -10 από Chelsea και Arsenal!



szólj hozzá: :y1-0]b[Matchhighlight.com]
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.