Σκρτέλ:''Θα παλέψουμε για την τέταρτη θέση''

Ο Μάρτιν Σκρτέλ πιστεύει ότι αν η ομάδα έχει σαν οδηγό την εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας με την Άρσεναλ θα μπορέσει να κατακτήσει την τέταρτη θέση.

Παρά την πρώτη ήττα εντός έδρας που προήλθε από μια καταπληκτική εμφάνιση του Van Persie οπού σημείωσε δύο γκολ,ο Μάρτιν Σκρτέλ τονίζει ότι υπήρχαν πιο θετικά στοιχεία παρά αρνητικά.


Παρά την διαφορά 10 βαθμών απο την προνομιούχο θέση που οδηγεί στην έξοδο στο Champions league ο παίχτης της Λίβερπουλ δεν πετάει λευκή πετσέτα!

«Έχουμε τα προσόντα για το Europa league όπου ήδη έχουμε σίγουρο αλλά θέλουμε να παίξουμε Champions league»

«Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στο Champions League, επειδή είναι το καλύτερο και πιο ανταγωνίσιμο στην Ευρώπη, και ίσως στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος για μας. Ήταν στόχος μας πριν από την έναρξη της σεζόν και έχουμε ακόμα μια ευκαιρία» .

«Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά πόντων της ομάδας μας για την τέταρτη θέση αυτή τη στιγμή. Έχουμε ακόμα δώδεκα παιχνίδια για να παίξουμε και αν έχουμε ακόμα μια ευκαιρία, τότε πρέπει να αγωνιστούμε για αυτήν και θα δούμε τι θα συμβεί. Έχουμε χάσει πάρα πολλούς βαθμούς αυτή τη σεζόν, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

«Στο τελευταίο παιχνίδι μας είχαμε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αρσεναλ, αλλά πιστεύω ότι πήγαμε καλά", πρόσθεσε. "Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε περισσότερα. Δεν νομίζω ότι η Άρσεναλ είχε μεγάλες πιθανότητες, είχαν μόλις δύο λεπτά,σκόραραν το δεύτερο γκολ και πήραν τους βαθμούς της νίκης».
Share on Google Plus

About Γιάντσιος Χρήστος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.