Η Λίβερπουλ στους "4" (video)


Η Λίβερπουλ με τυπικές διαδικασίες προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας και περιμένει από την κλήρωση να βγεί ο επόμενος αντίπαλος.

Αρχικά η Λίβερπουλ με ενα σύστημα 4-4-2,με τον Μάξι Ροντρίγκες να παιρνει φανέλα βασικού μετά απο καιρό και με επιθετικο δίδυμο  Σουάρες και κάρολ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε την νίκη με 2-1,με έναν αντίπαλο δυνατό όπως η Στόουκ.

Οι κόκκινοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα με μια κεφαλιά του Μάξι Ροντριγκες αλλα η μπάλα κατέληξε άουτ μόλις στο δεύτερο λεπτό.

Αυτό που δεν έγινε στην αρχή,το έκανε στο 22' οπου με ένα πολύ ωραίο σουτ ο Σουάρες νίκησε τον τερματοφύλακα της Στόουκ μετα απο μία υπέροχη συνεργασία που είχε με τον Μάξι Ροντρίγκες.
Οι αντίπαλοι απάντησαν στο 25' με τον Κράουτς να παίρνει την κεφαλιά και να βάζει στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους.Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για φάουλ όμως στην συγκεκριμένη φάση.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάτι άξιο αναφοράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ μπήκε πιό δυνατά και στο 57' με τον Ντάουνινγκ παιζοντας το ένα-δύο  με τον Τζέραρντ βρέθηκε σε θέση βολής,αφού ξεγέλασε τους αντιπάλους του,έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κανοντας το τελικό 2-1 με έναν κεραυνό από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Η Στόουκ προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Λίβερπουλ στο τέλος,άλλα οι γηπεδούχοι καθάρισαν τις φάσεις,χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Ρέινα, Χοσέ Ενρίκε, Κάραγκερ, Κέλι (89’ Κόατς), Σκρτελ, Τζέραρντ, Μάξι (61’ Κάουτ), Ντάουνινγκ, Σπίρινγκ, Σουάρες (89’ Χέντερσον), Κάρολ


Στόουκ: Σόρενσεν, Χουτ, Σόουκρος, Γουίλκινσον, Σότον (61’ Πέναντ), Γουίλαν, Γουίλσον, Γουάιτχεντ (74’ Ντέλαπ), Εθέρινγκτον (72’ Τζερόμ), Γουόλτερς, Κράουτς


Share on Google Plus

About Γιάντσιος Χρήστος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.