Ανοιχτός για Παρί ο Σουάρες


Η Γαλλική τηλεόραση έκανε αφιέρωμα στον αμυντικό της Παρί, Ντιέγκο Λουγκάνο. Σε αυτό μίλησε και ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ, Λούις Σουάρες και αναφέρθηκε και στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί ενδιαφέροντος των Παριζιάνων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Σουάρες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει στην Παρί λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ναι, θα μπορούσα να πάω στην Παρί. Υπάρχουν αρκετές μεγάλες ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο και η Παρί είναι μια από αυτές. Θα ήταν πολύ ωραίο να αγωνιστώ στην ίδια ομάδα με τον Ντιέγκο"

Να αναφέρουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι νέοι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί, θέλουν να πάρουν τον Σουάρες στην Πόλη του Φωτός και γι αυτόν τον λόγο ετοιμάζουν μυθική πρόταση προς την Λίβερπουλ. Το ποσό που αναφερόταν στο δημοσίευμα ήταν 85 εκατ. Λίρες, ποσό που είναι σχεδόν αδύνατο να το αρνηθεί η ομάδα.

Ο προπονητής Κένι Νταλγκλίς σχετικά με την φημολογία είχε αναφέρει ότι " κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί μας γι αυτό το θέμα, αλλά και να μιλήσει δεν νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διαφορά."

Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.