''Comolli φταις!''

Την ευθύνη στον Damien Comolli ρίχνουν οι Βρετανοί οπαδοί σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα!

Τον θεωρούν υπεύθυνο για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού καθώς και στην μη ενίσχυση τον Γενάρι!

Πριν καλά καλά ξεπεράσουν την ήττα από την Sunderland χθες,οι οπαδοί των Reds σπάνε την σιωπή τους και εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ στον Damien Comolli!

Μπορεί το Europa League να είναι εξασφαλισμένο ωστόσο η θέση που κατέχει σήμερα μια ομάδα όπως η Liverpool μόνο ικανοποιητική δεν είναι.Σίγουρα η κατάκτηση του Carling Cup δίνει μια παρηγοριά στον άρρωστο όμως δεν επιτρέπετε μια LIVERPOOL! να χάνει από ομαδούλες του στυλ Sunderland,Bolton και Fulham και να μετατρέπει τα παιχνίδια σε ντέρμπι!

Δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση αυτά τα γεγονότα,να χάνεις πολύτιμους βαθμούς από ομάδες που μάχονται για την σωτηρία!Διεκδικείς μια θέση στην Ευρώπη και είσαι υποχρεωμένος αν όχι για την πάρτη σου,αλλά τουλάχιστον για τον κόσμο,να παίξεις με πάθος και να κερδίζεις τα ματς!

Έτσι λοιπόν οι οπαδοί σπάνε την σιωπή τους και λένε τα πράγματα με το όνομά τους!Ρίχνουν το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης στον Damien Comolli αλλά και στους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι.Αφήνουν ήσυχο τον Dalglish μιας και όλοι πιστεύουν πως φέτος έχει αλλάξει πολλά πράγματα και κακά τα ψέματα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργούμε πολλές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ.Κάτι δηλαδή που πέρσι ήταν άπιαστο όνειρο!

Εξαπολύουν κατηγορηματική επίθεση στον Comolli ισχυρίζοντας λανθασμένες τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και μάλιστα με υπέρογκα ποσά ενώ του ρίχνουν την ευθύνη για την μη ενίσχυση τον Γενάρη που μάλιστα είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Teixeira της Γκρόνιγκεν και απλά ο Comolli ΔΕΝ πήγε ποτέ στην Ολλανδία για να ολοκληρώσει την συμφωνία!

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι βρεθήκαμε μια ανάσα από παίκτες όπως Keisuke Honda,Adam Johnson ενώ τον Γενάρη χάθηκε για...μερικές λίρες διαφορά ο Defoe!(δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια της υπόθεση,όσο κι αν φαίνεται παράξενο)

Εκτός όμως από τον Comolli εξαπολύουν φραστική επίθεση σε παίκτες που κακώς φοράνε την βαριά φανέλας της Liverpool!Ορισμένοι παίκτες στοίχησαν πολλά χρήματα στον σύλλογο τον τελευταίο χρόνο όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουν δείξει ότι άξιζαν τα χρήματα και ότι μπορούν να ''σηκώσουν'' την φανέλα των Reds!

Ονόματα δεν θα πούμε,ποσά δεν θα πούμε,πιστεύουμε πως όλοι μας γνωρίζουμε ποιοι είναι!Θα σεβαστούμε τα γεγονότα και τους ανθρώπους που δουλεύουν για το καλό του συλλόγου και δεν θα προχωρήσουμε στην δημοσίευση αυτών των παικτών που κακώς αγωνίζονται στην LIVERPOOL!


Υ.Γ.:Ήμασταν πολύ κοντά σε 2 μεταγραφές τον Γενάρη που πρότεινε ο Dalglish όμως ποτέ δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία!

Υ.Γ.1:Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά.Περιμένουμε το τέλος της φετινής σεζόν για να κάνουμε τον απολογισμό μας.Ότι και να πούμε τώρα,μπροστά στο καλό της ομάδας,θα είναι λίγο.YNWA!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.