''Έχουμε καλούς παίκτες.Στόχος μας το FA Cup!''

liverpool kenny dalglish,liverpool-wigan,kenny dalglish
Την εμπιστοσύνη στους παίκτες του εξακολουθεί να δείχνει ο Σκοτσέζος τεχνικός Kenny Dalglish.

Τόνισε ότι η κακή πορεία του πρωταθλήματος δεν θα επηρεάσει τους παίκτες και δήλωσε πως στόχος είναι το κύπελλο Αγγλίας!

''Έχουμε καλούς παίκτες.Τους εμπιστεύομαι και πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα.Έχουμε πρόβλημα στα παιχνίδια πρωταθλήματος,δυσκολευόμαστε να τα κερδίσουμε και φέτος δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας.Ίσως φταίει ότι πιο πολύ θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και όχι να παίρνουμε αποτελέσματα.Ίσως θα πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία.Δεν θα δικαιολογηθούμε για τα αρνητικά αποτελέσματα.Σε αυτό ευθυνόμαστε όλοι,όμως δώσαμε 3 παιχνίδια σε 6 μέρες και αυτό ίσως μας στοίχισε.''δήλωσε ο King Kenny.

Τόνισε επίσης πως στόχος είναι ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας και ότι η κακή πορεία στο πρωτάθλημα ευθύνεται κατά κύριο λόγο στην φιλοσοφία της ομάδας και στο γεγονός ότι χάθηκε η νοοτροπία νικητή,κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα.

Ο Kenny Dalglish για πρώτη φορά έχασε 5 ματς στους τελευταίους  6 αγώνες της Premier League,πλέον βρίσκεται στο -8 από την 6η Newcastle ενώ Sunderland και Everton πλησίασαν στους -2 και με βάσει το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει κίνδυνος να μείνει η ομάδα εκτός 10άδας!
Εκπτώσεις σε Υπολογιστές,Αθλητικά Είδη,Ρούχα,Κοσμήματα και πολλά άλλα είδη!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.