Liverpool-Arsenal (pre-game)

liverpool-arsenal,liverpool-arsenal 2012,

Με το τρόπαιο πλέον στην αγκαλιά η Liverpool κοντράρεται στο Anfield με την Arsenal του Arsene Wenger για την 27η αγωνιστική της Premier League.



Η ομάδα του Kenny Dalglish την προηγούμενη αγωνιστική δεν έδωσε παιχνίδι πρωταθλήματος αφού αγωνιζόταν στον τελικό του Carling Cup με την Cardiif στο Wembley.Από την άλλη μεριά η Arsenal σε δαιμονιώδη φόρμα διέσυρε την Tottenham 5-2 στο Emirates αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2.

Παραμένει αήττητη στο Anfield η ομάδα του King Kenny ενώ την ίδια ώρα οι κανονιέρηδες μετράνε μόλις 6 ήττες μακρυά από το Emirates.Με 46 βαθμούς στην τσέπη ταξιδεύει η Arsenal στο Anfield παραμένοντας στην 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League.

Την γκέλα της Newcastle που έφερε 2-2 με την Wolves στο St.Park την προηγούμενη αγωνιστική θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Reds που θα επιδιώξουν την νίκη με σκοπό να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 4ης θέσης και να πλησιάσουν τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Με νίκη φέρνουν την Newcastle στον πόντο και τις Arsenal και Chelsea στους 4 βαθμούς έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο!Μεγάλης σημασίας λοιπόν η αναμέτρηση με τους κανονιέρηδες που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποιος θα είναι το άξιο αφεντικό της 4ης θέσης καθώς με νίκη και στο παιχνίδι με την Everton (που αναβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική λόγο τελικού Carling Cup) οι Reds πλησιάζουν στους 2 πόντους από την 4η θέση ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα της Chelsea κόντρα στην West Brom!

Στα αγωνιστικά,οι Reds θα στερηθούν των υπηρεσιών λόγο τραυματισμού των Agger και Gerrard ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Glen Johnson.
Με ψυχολογία κυπελλούχου πλέον η Liverpool θα παλέψει για την νίκη και τους 3 βαθμούς που θα την δώσουν το δικαίωμα να συνεχίσουν να ελπίζουν για έξοδο στο Champions League.Βασικοί ξεκινούν οι Carroll,Adam και Carragher.



Από την αντίπερα όχθη η Arsenal σε δαιμονιώδη φόρμα μετά την επική νίκη ανατροπή στο ματς με την Tottenham θα κυνηγήσει την νίκη διατηρώντας την στην 4η θέση μαζί με την Chelsea.Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ramsey ενώ κανονικά θα δώσουν το παρόν Van Persie και Djourou.



Στο πρώτο ματς η Liverpool πέρασε νικηφόρα από το Emirates με 2-0 χάρη σε ένα αυτογκόλ του Ramsey στο 78' λεπτό και ένα γκολ του Luis Suarez στο 90' λεπτό.

Άρχοντας της αναμέτρησης ο διαιτητής Mark Halsey.Να πούμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί και αναμένετε κατάμεστο το Anfield.Το ματς ξεκινάει στις 14:45 ώρα Ελλάδος και ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Premier League.
Η επανάσταση στις προσφορές!Ξεκίνα τις αγορές σου μόνο με 1 ευρώ!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.