Υπερασπίζεται τους ιδιοκτήτες ο Ayre!

Οι οπαδοί της Liverpool έχουν εκφράσει έντονα την δυσαρέσκειά τους με τον τρόπο που οι ιδιοκτήτες ασχολούνται και αντιμετωπίζουν τα γεγονότα του συλλόγου λόγο της μεγάλης απόστασης που έχουν.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Ian Ayre υπερασπίζεται τους ιδιοκτήτες σε δηλώσεις του καθησυχάζοντας τον κόσμο λέγοντας:

''Οι οπαδοί της Liverpool αισθάνονται ότι οι ιδιοκτήτες δεν χειρίζονται σωστά τις υποθέσεις της ομάδας λόγο του γεγονότος ότι βρίσκονται στην Αμερική.Παρόλα αυτά δεν έχει καμία σημασία η απόστασή τους από τον σύλλογο.''

''Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο και ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις του συλλόγου. Βρίσκονται συνεχώς δίπλα στην ομάδα.Δεν βλέπω την απόσταση ως θέμα ή πρόβλημα.Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται ο σύλλογος για να πετύχει τους στόχους του είναι καθαρές και δύσκολες αποφάσεις.''

''Η απόλυση του Kenny σίγουρα δυσαρέστησε τον κόσμο και εμείς το βλέπουμε αυτό,το υπολογίζουμε.Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση των ιδιοκτητών επειδή ήταν ο Kenny.Πραγματικά πολύ δύσκολη.Όμως για να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά πρέπει να παίρνονται δύσκολες και ισχυρές αποφάσεις.Σεβόμαστε την γνώμη και την αντίδραση του κόσμου αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω.''τόνισε ο Ayre.

Ενώ για το θέμα του προπονητή τόνισε:

''Νομίζω πως οποιοσδήποτε προπονητής θα ήθελε να έρθει εδώ.Αναζητούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάμε τον σύλλογο ένα βήμα μπροστά.''

Μετά την προσέγγιση στην Wigan για τον Roberto Martinez και την αποτυχημένη προσπάθεια στην Σουόνσι για τον Brendan Rodgers ο κόσμος της ομάδας έχει αρχίσει σιγά σιγά να αισθάνεται ενοχλημένος με τον τρόπο που διαχειρίζονται το θέμα του νέου προπονητή.

Το όχι του Klopp και η άρνηση του Guardiola φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα κλίμα απαισιοδοξίας στον κόσμο της ομάδας.

Πρώτος στόχος των Αμερικανών ιδιοκτητών φαίνεται πως είναι ο Πορτογάλος τεχνικός Andre Villas Boas ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Rafa Benitez.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.