Bayern Munchen-Chelsea: Ο Μεγάλος Τελικός (vids+pics)

Με τα βλέμματα όλου του πλανήτη στραμμένα στον σημερινό μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι το LiverpoolFans.gr δεν θα μπορούσε να μείνει απ'έξω!

Άντε Καπετάνιε άνοιξε πανιά και αντιμετώπισε τα μανιασμένα νερά!

Σας μεταφέρουμε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων καθώς και το πως προσανατολίζονται να αγωνιστούν με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου!

Γήπεδο:Allianz Arena
Διαιτητής:Pedro Garcia Proenca‎

Bayern Munchen εναντίων Chelsea ή αλλιώς Jupp Haynckes εναντίων Roberto Di Matteo!

Τελευταία νέα:

Η Μπάγερν του Χάινκες θα παραταχθεί χωρίς τους Alaba,Badstuber,Gustavo και Van Buyten με στόχο την κατάκτηση του 5ου της τροπαίου.

Έχει κερδίσει τα 13 από τα 14 ματς που έχει δώσει στο Allianz Arena σε όλες τις διοργανώσεις και σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο πάει στα 5 κύπελλα και φτάνει την Liverpool.

Φθηνά Laptops - you.gr Επώνυμα Laptops σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online. Άμεση παράδοση! Click Εδώ

Σε περίπτωση που η Μπάγερν στεφθεί πρωταθλήτρια ο Χάινκες θα γίνει ο 4ος προπονητής που καταφέρνει να κερδίσει το Champions League με δυο διαφορετικούς συλλόγους μετά τους Ernst Happel, Ottmar Hitzfeld και Zose Mourinho!

Από την άλλη η Τσέλσι του Di Matteo θα αγωνιστεί χωρίς τους Terry, Ivanovic, Meireles, Ramires ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Malouda και θα παλέψει για το ''Θαύμα του Μονάχου'' μιας και όταν ξεκίνησε η φετινή χρονιά κανείς δεν φανταζόταν πως θα έφτανε ως εδώ!

Έχουν κερδίσει μόλις 1 φορά στην φετινή διοργάνωση μακρυά από το Stamford Bridge ενώ την τελευταία φορά που επισκέφθηκαν την Γερμανία ηττήθηκαν 2-1 από την Λεβερκούζεν.


Προσφορές - you.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online σήμερα! Click Εδώ

Η μοναδική νίκη που έχουν επί γερμανικού εδάφους είναι αυτή κόντρα στην Στουτγάρδη την περίοδο 2003-2004 για την φάση των 16 του θεσμού με γενικό απολογισμό στην Γερμανία 1 νίκη,1 ισοπαλία και 4 ήττες!

Η τακτική και το πλάνο τους:

Η Μπάγερν σε ένα σχήμα 4-2-3-1 που θα μετατρέπεται σε 4-2-4 στις ''γεμάτες'' επιθέσεις της και σε 4-4-2 όταν αμύνεται,θα παραταχθεί με τον Neuer κάτω από τα δοκάρια,τον Lahm δεξιά και τον Contento στα αριστερά,με τους Boateng-Tymoshchuk αμυντικό δίδυμο με αποκλειστικό σκοπό να ''μπλοκάρει'' την επίθεση του αντιπάλου.Τους Schweinsteiger και Kroos αμυντικά χαφ με τον Χάινκες να τους δίνει εντολή  να ''ρίχνουν'' την μπάλα άμεσα στα πλάγια για γρήγορη αντεπίθεση και αιφνιδιασμό!

Robben και Ribery στα άκρα με απώτερο σκοπό να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους και να επιτεθούν από τα πλάγια,και τον Muller πίσω απ'τον μοναδικό προωθημένο Gomez με τον Χάινκες να τονίζει στους παίκτες του να βγουν δυνατά στο ξεκίνημα και να πετύχουν το γρήγορο γκολ για να μεταφέρουν την πίεση και το άγχος στον αντίπαλο.

Από την άλλη ο Di Matteo προσανατολίζεται κι αυτός σε ένα σχήμα 4-2-3-1 που θα μετατρέπεται σε 4-3-3 όταν επιτίθενται και σε 4-5-1 όταν αμύνονται.Τον Cech κάτω από τα γκολπόστ,τον Bosingwa δεξιά,τον Cole αριστερά και τους David Luis και Cahill αμυντικό δίδυμο μιας και ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δείχνουν πανέτοιμοι για την πρόκληση!

Mikel και Essien αμυντικά χαφ και τους Kalou,Lampard,Mata πίσω απ'τον μοναδικό προωθημένο και επικίνδυνο Drogba.

Η εντολές του Roberto Di Matteo στους παίκτες του είναι προσοχή στην άμυνα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού,γρήγορο passing game στο χώρο της μεσαία γραμμής και γρήγορο αιφνιδιασμό από τους Mata-Drogba.

Πιθανές ενδεκάδες:


Ας θυμηθούμε τώρα πως οι δυο ομάδες έφτασαν ως εδώ:






Νίκος Σιδηράς-Χρήστος Γιάντσιος 
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.